Hogyan edzem magamat arra hogy a szüzességi fogadalmat meg tudjam tartani?
Kicsit több részletet kérünk szépen. Miért tetted, milyen vallás, stb.
Szerintem amúgy nem tudod magad erre edzeni, erre Isten tesz alkalmassá, már ha keresztény vagy, és őszinte a fogadalmad nem megfelelési kényszer vagy bármi más hajtott bele.
Fiú fiúval, lány lánnyal. Úgy tudom, az egyházi személyek egy része így csinálja. :P De ha ezt undorítónak tartod, szexuális vágy esetén mondj el 3 tized rózsafüzért, garantáltan elveszi az "étvágyat".
Az álmoskönyv szerint egyébként sporttal, testmozgással lehet helyettesíteni. (Nekem speciel nem jött be.)
News Flash: A rendszeres szexuális élet szó szerint létfontosságú a testi-lelki egészséghez. Erősíti az immunrendszert, pozitív hatású vegyületeket szabadít fel, zsírt és kalóriát éget (talán innen a sportos hasonlat, mivel ezáltal sportteljesítményre is átszámolható),...
...huzamosabb megvonása pedig (tekintve, hogy férfi vagy) prosztatarákot kockáztat, hosszú távon lelki problémákat is okoz, és egyre növeli annak a veszélyét, hogy olyan botrányokba keveredj, amibe rendszeresen buknak bele az ennek a hülyeségnek szintén bedőlt egyházi illetők.
Gondolkodj el a fentieken (főképp a biológiai-egészségi tényezőin), és vesd össze azzal, hogy vajon miért várja el tőled a vallásod, hogy szó szerint tönkretedd magad.
De ha úgy jobban tetszik, fogalmazhatnék úgy is, hogy: Nem szégyelled magad, hogy így tönkreteszed Isten mesterművét, azt a testet, amit alkotott neked, és nem használod rendeltetésszerűen?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!