Mit csináljak még a 4 éves kislányommal?
Hát sajna csak annyit tudok írni, hogy kitartás! A lányom 5 éves lesz októberben, és most 1 hete nem pisilt be, már látom a fényt az alagút végén :))
Próbáltam, hogy nem adok rá pelust, majd felébred, ha bepisilt, és utána nem fog: arra sem ébredt fel, mikor már a hideg pisiben aludt, féltem, hogy ha nem veszem észre időben, megfázik. Próbáltam, hogy felébresztem, tudom, hogy ezt nem szabad, de nem is értem el vele semmit.
Elhiheted, már én is ki voltam, már csak azt vártam, hogy végre töltse be az 5-t, és elvihessem dokihoz, erre tessék. :) Gondolom, nem hiába írják, hogy 5 éves korig normális az éjszakai bepisilés, gondolom, némely gyerek akkor érik meg az ágytisztaságra.
Sok sikert és türelem, előbb utóbb nem fog ágyba pisilni!
Jaj, mi is ebben a cipőben járunk, csak én fiam már 5 lesz jan-ban... :(
Remélem nálunk is úgy lesz, ahogy a 21.05-ös válaszoló írta! Minket is azzal nyugtatott a dokink, hogy 5 éves korig normális, után fogják csak kivizsgálni. Mi most ezt mondogatjuk a fiamnak, hogy ha jan-ig nem oldódik meg a dolog, akkor mehetünk mindenféle vizsgálatra.
Ja és mi is mindent megpróbáltunk már: több hétig nem adtunk rá pelust, de persze minden reggel pisis volt, még akkor is, ha éjszaka felkelt pisilni. Ébresztettük mi is, de sokszor csak hisztizett éjszaka, hogy nem kell pisilnie, nem akar kimenni, utána meg tök nehezen aludtunk vissza, ráadásul az öccsét is felébresztette, meg ez amúgy sem jó módszer egyébként! Úgyhogy most pelusozunk már egy jóideje, de nem értem, hogy nem zavarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!