Mit tegyek hogy ne futkosson el tőlem a gyerek? Hiába
magyarázkodok neki nincs változás!
Más:
ha sehogy se bírod megoldani, vegyetek egy ikerkocsit aztán eltolod mindkettőt!Vagy van olyan ráállóka, rá szokták hegeszteni a kocsira a nagynak.Azt élvezné, ne félj, hogy toligasd!
2009. júl. 15. 16:12
Az én lányom 23 hónapos, tehát gyorsabban fut mint egy 18 hónapos, és én is 6 hónapos terhes vagyok.
A lányom is szaladgál a játszótéren, mindenre felmászik, minden érdekli, nekem is fárasztó, de soha nem vágnám pofon. Amikor az első lépéseket tette, már akkor mondtam neki, szinte a gyomrom is kihűlt a sok magyarázástól, h nem szabad az úttestre kimenni. 1x-2x megpróbálta, de sikerült vele megdumálni. Nem biztos, h egyből meg kell csapni érte. Én egész nap lekötöm valamivel és így rám figyel úgy, h észre sem veszi. Mindig megkérem,h segítsen nekem jönni, mert nem bírok, nehéz a hasam stb. és ő jön és fogja a kezem.
2009. júl. 16. 22:38
13/17 A kérdező kommentje:
Örülj neki,hogy a te lányod ilyen.Nekem fiam van és ez nem mindegy!!Támadtak már le lányos anyukák,mert fogalmuk sincs rola mijen egy iszonyatosan elleven akaratos FIU.Egy kislány is tud hisztis lenni,ezt allá irom de lényegesen másak,sokkal érzékenyebbek,ragaszkodobbak,ezálltal szótfogathatobbak is.Én úgy gondolom hogy mind ez az én fiambol HIÁNYOZTAK. De te ezt biztosan másképp látod,de kivánom neked hogy fiad szülesen,és lásd meg a különbséget.De tudod mit?Ki irom ezt kérdésnek,meglássuk mit mondanak,a "lányos" és a "fius" anyukák töbssége.
Ez három éves korban teljesen természetes, ilyenkor kezd a gyerek önállósodni, tipikusan mindent ő akar csinálni, féltékeny, irigy és egoista, nincs vele semmi gond. A fejlődése része. Az a legjobb ha hagyod ,h egyedül csinálja a dolgait, persze csak úgy teszel mintha hagynád,de minél jobban magadhoz akarod láncolni, ő annál jobban el akar majd menni tőled. Aminek a következménye meg az lesz,h tényleg történik valami baja ,vagy agresszív lesz. Tudom,h nehéz dió ,de hagyni kell ilyenkor kicsit élni a gyereket. Persze normális keretek között. Az is igaz,h egy beszélgetés nem beszélgetés, többször is el kell mondani,h mit és miért nem szabad csinálni, a miértet sose hagyd el. A fordított nevelési elv is működhet, az az nem leszidod ha "rosszat tesz",hanem figyelembe se veszed, amikor viszont szépen megy melletted az utcán és nem szalad el megdicséred. A gyerek számára jelenleg te vagy az isten és a levegőnél is jobban vágyik a te elismerésedre és szeretetedre, ezért motiválni fogja a dicséreted. Nem hülye tudni fogja,h csak akkor kapja meg ha jól viselkedik.
2009. júl. 17. 00:57
15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti vagyok, a lányos anyuka.
Most nem értem, h mi a f.szt vergődsz, kérdeztél vmit és ha vki nem ért veled egyet, akkor már egyből belázadsz. Leírtam, hogy nálunk mi a helyzet, h én hogyan csinálom a dolgokat, hátha adok 1-2 ötletet. Az, h a pofont ellenzem, sztem nem én vagyok az egyetlen.
Az meg nem igaz, hogy a fiúk rosszabbak. A lányok is lehetnek rosszak, sőt az én lányom egyáltalán nem kényes, tiszta fiús viselkedése van. Kívánod, h fiam legyen: Ráb.sztál mert lány lesz.
De tudod mit? Kérdezz rá másoktól is. Ahogy akarod.
2009. júl. 17. 13:17
17/17 A kérdező kommentje:
Kedvesem,inkább te vergőtsz.Ellenzed a pofont? Megértem,nekem sem volt jó érzés hidd el.Igen lehetnek a lányok is rosszak,és akkor? Csak azért irtam hogy kivánok neked fiut hogy lásd,van kőztuk kulömbség,nem tudom hogy ezen most mit kellett felhuznod magad.Vagy lehet front van,vagy a meleg okozza? Ird le mit érzel a TERHESEN HOGY LEHET TÜRELMESNEK LENNI?cimü kérdésemnél,érdekelne!
Kapcsolódó kérdések: