Kötelesek a szülők tűrni, ha a gyermekük óvodai csoportjában hiperaktív gyermeket tettek, lehet valamit törvényesen tenni?
"Kedves kérdező, te egy beszűkült tudatállaapotú barom vagy, őszintén sajnálom gyerekedet, gondolom a barátait is majd te fogod kiválasztani"
Igen én, hiperaktív barátai is lehetnek,mivel ő is az.
:-)
MINDENKITŐL BOCSÁNAT!MEGFORDÍTOTTAM A SZEREPET AMIT VELÜNK SZEMBEN CSINÁL A TÖBBI SZÜLŐ,KI AKARTÁK TETTETNI A HIPERAKTÍV KISFIAMAT A CSOPORTBÓL,HOLOTT NEM AGRESSZÍV,KÍVÁNCSI VOLTAM ŐSZINTE VÉLEMÉNYEKRE,MINDENKIT FELPONTOZTAM!!!
BOCSÁNAT MÉGEGYSZER!!!
SORRY!!!
Igen komoly,elnézést mégegyszer!
Örülök,hogy feldühített(ne érts félre),mert ezek szerint valóban dühítő az ahogyan a gyermekemmel bánnának,nem csak én érzem így.
Kérdező, én bírnám a kisfiadat, szívesen "lecserélném" a mi csoportunkból egy kislányra... :(( Ő ugyanis nem hiperaktív, de mindenkinek a haját megtépi, aki nem ad neki oda azonnal egy játékot, amit ő kinézett, és ki is tépi a másik gyerek kezéből. Ha az nem adja - márpedig miért adná, ha pont azzal játszik, őrült erővel ráugrik és megtépi a másikat... Na ezen kinyílik a bicska a zsebemben.. A kislányom miért szembesül erőszakkal?!! Már 3 évesen?!
Bárcsak inkább egy ilyen kis vidám, pörgős hiperaktív gyerek lenne e helyett a kislány helyett...
"Én sem hiszem el ezt a szerepcserét, de legalább a veszekedésnek véget vetettél ezzel. A saját lelkiismereteddel meg számolj el te magad"
Ha leírom a valós helyzetet nem biztos,hogy ilyen őszintén válaszoltok,tapasztalt hiperaktív gyermekes anyuka vagyok,nevelési tanácsadóba járással,óvodai problémákkal.
Nagy butaság volt ez a szerepcsere,de azt szerettem volna,ha nem a szokásos megközelítésből válaszolnátok Neveld meg!,Kell neki pár pofon! ,Vidd speciális óvodába!"
Szerintem már sok-sok hiperaktivitással és ovival kapcsolatos kérdésemhez szóltatok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!