Miért pisil, kakil be a testvérem a számítógép előtt?
24 vagyok a tesóm 9.Velem is előfordult kisgyermekkoromban h sokat bepisiltem, de azért viszonylag hamar elmúlt..
Az öcsém viszont annyira szeret játszani, hogy először csak foltos volt a nadrágja, de az utóbbi héten 2x is előfordult hogy bekakilt.Legutóbb úgy hogy mintha mi sem történt volna mászkált "úgy" a lakásban, mi éreztük meg h vmi nincs rendben.Már az első alkalmaknál amikor bepisilt picit vagy már amikor sokat mozgolódott a székben annyira tartogatta a dolgát akkor elbeszélgettünk vele többször, illetve mindig csökkentettük a játék időt.Mostanában már teljesen eltiltottuk de tegnap egy órára egyedül hagytuk dél körül és a fent említett dolog történt megint..Én mint a bátyja is sokat beszélgettem vele, de nem segít.próbálom a kezembe venni a dolgokat anyáméknak millió egyéb bajuk van.Menjünk orvoshoz, pszihológushoz?Ezek szervi vagy leki eredetű bajok?Lehet csak nagyon izgul?Elég ha eltiltjuk a számítógéptől?Bármilyen tanácsot szivesen veszek amivel segíthetek a tesómon.Köszönöm előre is a válaszokat
Szülői felügyelet Windows 7-be bekapcs, napi játéknak meg kell adni úgy h 1 óra, szomszédba ugyanez volt a probléma.
Egyébként meg beszűkül tőle a srác.
szia .én a helyetekben egyszerűen elvenném a gépet. eltűntetném tőle. ez azért van mert szerintem függő lett.
az én öccsém hatéves. idén nyáron rászokott a cartoon networkre és disneyre( mese csatornák). anyukám dolgozik pesten nincs itt mamám meg a papámat ápolja akinek agyvérzése volt nemrégiben. én meg dolgozom ha itthon vagyok alszom. észre vettem hogy az öccsém aki 14 hónaposan ledobta magáról a pelust és szobatiszta volt először rászokott a bilire aztán már volt hogy bepisilt nem egyszer bekakilt a tv előtt, nem volt hajlandó enni vagy inni vagy ilyesmi. egyik éjszakla egy ilyen kakis dolog után fogtam magam szétszereltem a tv-t és elraktam a szekrénybe. 5 napig hisztizett alig evett nem bírt magával. ztán normalizálódott a helyzet .most egy mesét nézhet meg elalvás előtt. szerintem te is tüntesd el a gépet .
17/L
Lehet itt a számítógépről vitatkozni,és lehet,hogy egy gyerek belemerül a játékba, de 9évesen ez szerintem már nagyon nem normális,és nem lehet azt mondani, hogy jó hát előfordul.
Ezzel szerintem már igenis el kell menni dokihoz. Néhány vizsgálattal kizárni a szervi eredetű bajokat, és a lelkiekkel foglalkozni.Szerintem azért esélyesebb a lelki eredetű, mert írtad,hogy úgy mászkált a lakásban,nem vette észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!