1,5 éves hiszti? Mit csinálnál ilyen helyzetben? Bőv. Lent
Megtudja majd, hogy mikor rosszalkodjon, ha már csattan a piros pacsi a fenekén!
(ha a kedves anyukák lepontoznak, azzal csak azt jelzik, hogy egyetértenek velem...amit meg is értek, hiszen a türelem véges).
20 hónapos lányom este el szokta mesélni, hogy mi történt vele aznap, és bizony hogy emlékszik a hisztire is.
"Sítam nagyon". "Nem síok többet, jó?" "Nem akatam bemenni".
Szerintem a nem beszélő gyerek ugyanúgy érti és emlékszik, ha Te mint szülő elmondod neki este nyugodt körülmények között, hogy ezt és ezt csináltad, nagyon sírtál, legközelebb nem kell stb.
Szerintem keveset nézünk ki a gyerekeinkből, sokkal okosabbak, mint gondolnánk. Az én kislányom szépen elmondja ezeket a dolgokat, és meg is érti, pedig szerintem nem rendelkezik átlagon feletti képességekkel.
Jahh. és persze reggel úgy ébredünk hogy jól megverem, aztán ha valami nekem nem tetszik akkor is kap..imádom a testi fölényemet érvényesíteni :)))
primitív ösztönlények akik ütik a gyereket :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!