Mit tegyek ha a 8 éves fiam fél a tanító nénitől, mert állandóan fejen csapja ha hangoskodik?
1.Járj utána, hogy igaz e.
2.Hallgasd meg a pedagógust.
3.a Keverj le egyet a gyereknek, hogy miért hazudik.
3.b Keverj le egyet a tanárnőnek, hogy miért hazudik.
3.c De lehet, hogy téged kellene nyakon-verni, mert ilyen neveletlen kölköd van.
Csapd fejen a tanárt, én azt tenném.
Ha hangos a gyerek szóljon rá vagy küldje ki de nincs joga hozzáérni
Nyugodtan mond a tanító néninek, hogyha ez mégegyszer előfordul,a feletteséhez fordulsz. Ezt nem tehetei!
Fülét, farkát befogja húzni.Keményen kapnak ilyenért!
A veréssel én sem értek egyet (sőt,nagyon ellenzem) de 1-2 év alatt már meglehetett volna tanulnia a te gyerekednek is,hogy órán nincs hangoskodás.Mert nem 3,hanem 8 éves,gondolom nem az első eset volt,azt sem tartom kizártnak,hogy többször is irtak már üzenőfüzetbe,vagy szóltak szülőin..
Ha ez igy is történt nem kell a gyerek fejét csapkodni,de ez a sztori kicsit el van ferditve,ha csak ennyit irsz,hogy állandóan a fejét csapkodja.
Mielőtt valaki beszól nem vagyok tanár,de igen is vannak olyan gyerekek akikkel a legjobb pedagógus sem tud mit csinálni,mert kezelhetetlenek,neveletlenek. Akit otthon nem tesznek rendbe,az az órán is hangoskodni,zavarni fogja a többieket,tudjátok a tanárok is csak "hozott anyagból" tudnak dolgozni. Ehhez egyre kevesebb az eszközük,szinte már semmit nem lehet (az nagyon helyes,hogy verést nem) és szinte ki kell nyalniuk a gyerek meg a szülő seggét,akármit is csinálnak.
Ha "állandóan fejbe csapja" és ezért már fél,
akkor a gyereked állandóan hangoskodik!
Elvileg ezért van a "fejen csapás", nem?
Nem lenne egyszerűbb, ha befejezné a hangoskodást???
Vagy abban az osztályban minden gyerek ezt csinálja és mindegyik "fejbe van csapva"??
NEM HISZEM!
Retardált a gyereked, vagy mit nem ért azon, hogy ne kiabáljon?
Ez azért nem olyan bonyolult.
NEVELD MEG!!!
Csapd fejbe te, és beszélj a tanárnővel is, mert abban sem lehetsz biztos, hogy a gyerek hibája :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!