Túl korán benőtt a kisfiam nagy kutacsa. Mennyire aggódjak?
Kisfiam 10. hetes és benőtt a kutacsa:( A kicsi is, a nagy is.
Eléggé aggódom, hogy nagy baj lehet belőle.
Tapasztalat?
Kedves utolsó válaszoló!
Kérlek írd le, hogy pontosan mi a helyzet veletek. Hogy derült ki, mi derült ki, stb...
Nagyon aggódom, kérlek írj!!!!
Ha még valamilyikőtök visszanéz ide: megműtötték a fiamat 7 hónapos korában. Fültől-fülig történt a bemetszés, Debrecenben. Most 13 hónapos és 2010.áprilisban kell mennünk kontrollra.
11 hónaposan szaladt, tündéri, műtétet hamar túlvészelte.
Megint írok, hátha valakit érdekel.
Most 3 éves a fiam, volt 1 műtét és lesz még, mert már az összes varrat ELCSONTOSODOTT:((((
Benyomatképződés is látható a koponyán.
Nem tudom, hogy még hány műtét lesz és miért csontosodik ennyire, de ez van.
Viselkedése elég problémás. Akaratos, hisztis, öntörvényű, keményfejű, hiperaktivitás összes tünetét mutatja és figyelemzavaros erősen.
Nem tudom mi lesz felnőttkorában:(((((
Kedves anyatárs! Ahogy elkezdtem olvasni, éreztem, hogy írni fogok... Mert az nem lehet, hogy 10hetesen csontosodik a kutacs és ne parázz, mert ez normális, stb. Együttérzésem! Ehhez képest az én 13 hónaposomnak alig van baja. :-) Igaz, öt hónapig nem látta gyerekorvos, úgyhogy nem tudom mikor tűnhetett el a kutacsa.
Veletek mizujs egy év elteltével?
Szia, de, elcsontosodott 3 hónapos korára, torzan nőtt a feje, lamdoid craniosynostózissal műtötték 8 hónapos korában.
Most 5 éves lesz, nemsokára kell mennünk az újabb kontrollra.
Sok, ilyen rendellenességben szenvedő babának már az anyaméhben elcsontosodik.
Műtét nélkül fogyatékos lesz a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!