Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tennétek egy hisztis...

Mit tennétek egy hisztis akaratos 2 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés

A kisfiam most múlt el két éves és egyszerűen kezelhetetlen.Itthon csak a rosszat csinálja, mászik fel az ágyra onnan meg a szekrény tetejére,vagy épp a tv tetejétre, ugrál rohangál az ágyon és röhög közbe.Dobálja a játékait teljes erőből az üvegajtónak meg az üvegszekrénynek csapkodja az ajtókat.Ha rászólok meg se hallja, elterelni nem tudom a figyelmét más játékkal.A verés sem hatja meg,sőt röhög rajta, és nyújtja a kezét,hogy még kér.Egyszerűen fogalmam sincs mit lehetne vele csinálni.

Már annyi esése volt már volt olyan hét amikor 3 szor vitt be minket a mentő mert fejre esett vagy az oldalára, mert egyszerűen ebből sem tanul,hogy pl az ágyon nem ugrálunk és nem mászunk a szekrényre.Nagyon féltem a testi épségét és ahogy nő egyre erősebb és akaratosabb,nem bírok vele.

Segítsetek kérlek,adjatok tanácsot mit tegyek.

2011. jún. 24. 22:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Persze ez nem volt kérdés,hogy bölcsibe adom.Már dolgozom tehát megy bölcsibe.Így is nagy protekciók árán csak most vették fel szeptemberbe, pedig május elején töltötte a 2 évet.Ezzel én is tisztába vagyok,hogy nem vagyok már neki elég, és nagyon is kell neki a társaság, és nekem is.:)Már kézzel lábbal mennénk dolgozni.Sok volt itthon ez a majdnem 3 év.(Mert 5 hetes terhes voltam mikortól itthon vagyok.)
2011. jún. 29. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Amit javasolnék: 1. szabályok felállítása, elmagyarázása, 2. ha megszegi, először figyelmeztetés (elég annyi, hogy nem szabad), 3. ha újra megszegi (tudatosan), büntetés. Nem testi fenyítésre gondolok, hanem az életkorának megfelelően elkülönítésre: rácsos kiságy v. járóka, ha van még, ha nincs, akkor a szobája, vagy olyan helyiség, ahol nem tud magában vagy a berendezésben kárt tenni. Annyi percre vidd oda, ahány éves. Utána kijöhet, magyarázd el neki érthetően, hogy miért nem szabad így viselkedni, és béküljetek ki (öleld át, mondd neki, hogy szereted).
2011. jún. 30. 13:24
 13/16 Simca válasza:
Egyszerű és gyors választ szeretnél? MEGNEVELNÉM !
2011. júl. 19. 08:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs gyerekem, de nem értem ezt a verés ellenességet. Mmint a kérdező megfogalmazásából kiderült, h rácsapott a kezére amikor dobálta a játékait, ez nem olyan mintha agyonverte vna. Azért szerintem egy gyereknek sem lett még baja, h a kezére ütöttek v épp a fenekére! Szerintem egyik oldalon sem jó átesni a ló túloldalára, a cicának/kutyának is az orrára koppintunk újsággal.

Remélem értitek, nem azt mondom h verés párti vok, csak h el van túlozva ez az egész.

2011. júl. 19. 18:35
 15/16 anonim válasza:
Írasd be valamilyen gyerek sportra, vagy napköziban ahol kifáradhat és kevesebb lesz az enegriája így tovább is fog majd éjszakánkét aludni. Vagy mindennap vigyed ki egyet játszótérre futni vagy ugráló várba...
2011. júl. 22. 09:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Az én 2 évesem is ilyen !Az erőszaksságot tanulja meg a gyerek mondják egy jó irányitott pofon azonban kifejti hatását bár erre is jön a válasz mert félbek tőle!

Szabályok felállitása következetesség megfelelő büntetés jutalmazás időrendje

2014. jún. 5. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!