Mit tennétek egy hisztis akaratos 2 éves gyerekkel?
A kisfiam most múlt el két éves és egyszerűen kezelhetetlen.Itthon csak a rosszat csinálja, mászik fel az ágyra onnan meg a szekrény tetejére,vagy épp a tv tetejétre, ugrál rohangál az ágyon és röhög közbe.Dobálja a játékait teljes erőből az üvegajtónak meg az üvegszekrénynek csapkodja az ajtókat.Ha rászólok meg se hallja, elterelni nem tudom a figyelmét más játékkal.A verés sem hatja meg,sőt röhög rajta, és nyújtja a kezét,hogy még kér.Egyszerűen fogalmam sincs mit lehetne vele csinálni.
Már annyi esése volt már volt olyan hét amikor 3 szor vitt be minket a mentő mert fejre esett vagy az oldalára, mert egyszerűen ebből sem tanul,hogy pl az ágyon nem ugrálunk és nem mászunk a szekrényre.Nagyon féltem a testi épségét és ahogy nő egyre erősebb és akaratosabb,nem bírok vele.
Segítsetek kérlek,adjatok tanácsot mit tegyek.
Nekem nincs gyerekem, de nem értem ezt a verés ellenességet. Mmint a kérdező megfogalmazásából kiderült, h rácsapott a kezére amikor dobálta a játékait, ez nem olyan mintha agyonverte vna. Azért szerintem egy gyereknek sem lett még baja, h a kezére ütöttek v épp a fenekére! Szerintem egyik oldalon sem jó átesni a ló túloldalára, a cicának/kutyának is az orrára koppintunk újsággal.
Remélem értitek, nem azt mondom h verés párti vok, csak h el van túlozva ez az egész.
Az én 2 évesem is ilyen !Az erőszaksságot tanulja meg a gyerek mondják egy jó irányitott pofon azonban kifejti hatását bár erre is jön a válasz mert félbek tőle!
Szabályok felállitása következetesség megfelelő büntetés jutalmazás időrendje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!