A lányom 14 éves lesz és terhes, most ilyenkor mit tegyek?
Szia!
Az én testvérem 16 évesen szült és semmi baja nem lett belőle. Az iskolát befejezte, dolgozik, persze ők együtt maradtak a párjával. Ez nagyon nehéz döntés, úgy gondolom, kérdezd meg a lányodat is , hogy ő mit szeretne. Esetleg elmondhatnád neki, hogy ez nem fenékig tejfel, hogy mennyi felelőséggel jár, hogy a babát nem lehet úgy eltenni a polcra, mint egy játékbabát. Ha megszüli kevés ideje lesz saját magára, barátokra, bulizásra. Ha megtartjátok, akkor szüksége lesz a támogatásodra és a segítségedre, de vigyázz, mert könnyen áteshettek a ló túloldalára! Te nem nevelheted fel, mert nem te leszel az anyja. Mivel az apa nincs a képben, úgy gondolom, hogy a döntést együtt kell meghoznotok.
Úristen!!!Nem ismerlek,de ez elborzaszt.Hogy valaki ilyen anya legyen,és ilyen gyereket neveljen egy ártatlan leányzóból...az ilyenek engem nagyon durván érnek...
Megpróbálom a helyedbe képzelni magam...
Hihetetlenül ki lennék akadva, és úgy bevinném a lányt abortuszra,hogy sicc.
Utána pedig mindent megvonnék tőle,mert akár bunkónak tűnök,akár nem,a te lányodból egy totálisan eltévelyedett,rossz ember lett,akit sürgősen "meg kell javítani"!!!
Nehéz időszaknak nézel elébe, de egy gyerek felelősséggel jár, ki kell javítanod azt,amit elrontottál.
Sok sikert és kitartást.
"Én 13 évesen lettem terhes, a párom helyett az anyukám hagyott el, ellenben itt játszik mellettem a 15 hónapos, gyönyörű, egészséges kisfiam."
Azért ehhez kell egy nagyon stabil anyagi háttér. Egy otthon babázó kismama és egy suliba járó apuka éhenhalhat, ha a szülők nem segítik. ha ők nem tudják vállalni, akkor jobb egy picinek, ha nem éhezésre jön a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!