A lányom 14 éves lesz és terhes, most ilyenkor mit tegyek?
mert ez aztán nagyszerű tanács h 14 évesen tartsa meg,amit te irsz....szerintem nem itélkezni kellene,h ki mit irt..
amugy is egyedül az Ő döntése mit is tesz.itteni tanácsoktól biztos nem lett okosabb...
amugy is mindenkinek joga van,akkor és ott elrontani az életét amikor és ahol akarja...és egy baba felvállalása .elvetetése nem biztos h rossz döntés,ahozz minden körülményt figyelembe kellene venni, anyagi helyzet, lány érettsége stb...
mindeki hozott már meg rossz vagy jó döntést....remélem a kislány lelkiekben hamar felépül, és túl tud rajta lépni, és lehet majd még gyermeke,egy a lényeg,megtanulta sajnos a leckét.
Annak ellenére ogy abortusz ellenes vagyok, azt kell mondjam hogy szerintem jól döntöttél. Hosszú távon gondolkodtál, és megfogja még köszönni ezt neked a lányod. És egyébként is. Itt akárki akármit mond, tanácsol, vagy netalántán odáig merészkedik hogy ítél, az a legfontosabb amit te magad érzel. Gratulálok, hogy ilyen jó anya vagy, remélem én is az leszek.
Minden jót, sok sok erőt nektek és boldogságot!!!!!
37.kismama
Abszolut abortuszellenes vagyok, de az akivételek közé tatozik. Én biztos elvetetném, hisz mi lenne vele, ha te most is sokat dolgozol? Ő nem tudná egyedül megfelelően ellátni a babát.
Lehet, hogy felvilágosítottad a lányod, de úgylátszik, mégsem eléggél. És ez alól nem mentség, hogy sokat dolgozol. Jobb kapcsolatot kell kialakítani a lányoddaol, és erre itt a remek alkalom!
Vidd orvoshoz, és beszélgess vele nagyon nagyon sokat, legyen köztetek szoros kapcsolat hogy ilyen többet ne forduljon elő még vagy 8 évig!
Amúgy ha jól tudom, ezt még a törvény is bünteti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!