Mit tegyünk? Ki fogják csapni a bölcsiből? Esetleg a szülőket is megbüntetik? Hogyan hassak rá a bölcsiben?
Ebben a korban nem lehet otthon semmit csinálni, hiába mondod neki reggel hogy ne harapjon és szépen viselkedjen, ebben a korban ez nem működik.
Ezt a gondozónőknek ott helyben kéne kezelni, amit leírtál az alapján úgy érzem nem állnak a helyzet magaslatán.
El kell jönni abból a bölcsiből.
Nem akarok megijeszteni senkit,de valóban fel lehet jelenteni a kisgyereket,íme:
Mindenképpen ki szeretnénk emelni, de ezt 1-2 hét alatt nem tudjuk elintézni, főleg, hogy nagyon kevés a bölcsődei férőhely nálunk. Ezért szeretnénk valahogy kihúzni ezt a 6 hetet.
Ma azt mondta a gondozó néni, hogy hyperaktív a gyerek. No ez már kicsit nekem is sok, mivel 30 éve tanítok, folyamatosan kapcsolatban vagyok hyperaktív gyerekekkel is, de annak jellemzői köszönőviszonyban sincsenek az unokámra jellemző tulajdonságokkal. Tegnap másfél óráig Differixet rakott ki, már nekem volt sok, utána két puzzlét, egy hyperaktív gyereket nem lehet közel két óra hosszáig leültetni, annak még 5 perc is sok mozgás nélkül.
Mindenesetre remélem mielőbb kapunk időpontot a Pedszolgálattól, azt mondták, gyorsítva fogják megvizsgálni.
tudom, hogy nehéz megoldani, de ha az én gyerekemmel bánna így bárki nemhogy kivenném a bölcsiből és feljelenteném a gondozónőt, de meg is tépném.
sőt, a családjának sem restelném elmondani, hogy milyen büszkék lehetnek rá.
döbbenet, hogy ilyen embereket gyerekek közé engednek. szerintem állatok közé sem való. én legalábbis különbül bánok még a szomszédom kiskutyájával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!