Kivennétek a bölcsiből?
A háziorvosunk azt mondta, hogy gondolkozzunk el azon, hogy a két éves kisfiamat kivegyük a bölcsiből (idén január óta jár).
Azért mondta ezt, mert az utóbbi időben kb 2 hetet van a bölcsiben, aztán köhög vagy belázasodik és 1 hetet itthon van. Mindig azt mondja a doki, hogy vírus, hol kicsit, hol jobban piros a torka. Eddig egyszer lett hörghurutja szövődményként.
Szóval a doki szerint jobb lenne, ha még itthon maradna és erősödne a szervezete. Meg akkor nem hozna semmit haza a kishuginak, aki még csak 3 hónapos, de már túl van egy hörghuruton a bátyusnak hála.
Viszont a kisfiam imádja a bölcsit, nagyon szeret ott lenni.
Szerintetek is ki kéne venni őt a bölcsiből? Eddig még a doki is azt mondta, hogy természetes, hogy összeszedi a vírusokat. Nem értem mi ez a pálfordulás...
Igen kivenném.. csoda ,hogy neked nem juott eszedbe,ohgy ártasz neki.
Nem fizikailag, pszichésen....
Immunerősítő kellene neki, de ha otthon vagy a kicsivel, akkor miért van bölcsiben?
Nem az én dolgom, de előfordulhat, h tudat alatt azért beteg mindig, mert veletek szeretne lenni.
Amint azt írtam is, szeret bölcsibe járni. Másrészt pedig egy év múlva már kötelező lesz oviba mennie, onnan nem lehet kivenni pszichés alapon.
Egészségügyileg kérdés, hogy mi lenne a legjobb.
És sajnálom, de nekem nem jutott eszembe, hogy direkte ártanék neki a bölcsivel...- akkor rossz anya lennék?
Egészségügyileg is van megoldás: Immunerősítő!!! Gyógyszertárban is tudsz kérni, de a gyerekorvos tud komolyabbat is felírni (pld. Broncho Vaxom).
Pszichésen pedig én úgy gondolom, ha szeret oda járni, akkor otthon csak únná magát veletek.
Véleményem szerint immunerősítés + bölcsi :)
A pici érkezése előtt is ez volt a menetrend, szóval nem ezért betegeskedik
Azért jár bölcsibe míg én itthon vagyok, mert hamarabb kezdte a bölcsit, minthogy a kistesó érkezett volna és megszerette. Nem hiszem, hogy neki jobb lenni itthon velünk, nézni, ahogy a kicsi fél órákat szopizik ahelyett, hogy a többiekkel játszana...
Nyári szünetben is majd minden reggel megkérdezte, hogy ma már mehet-e bölcsibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!