Hallottatok már olyanról, hogy a gyerkőcöt ki kellett venni a bölcsiből mert nem bírta lelkileg, hogy elszakadt anyától?
Olyat már láttam, nem is egyet, hogy a hisztis mama miatt ki kellett venni a bölcsiből a gyereket, mert a mama nem tudott elszakadni a gyerektől és ott ült fél napokat, mert "nem hagyom itt, ha sír"
A gyerekekkel általában nincs gond, ha fizikailag egészségesek.
az én kislányom nagyon anyás, extra módon, mert mindig csak ketten vagyunk anap nagy részében, sajnos el kellett költöznünk a rokonainktól ,barátainktól más városba. a szeparációs szorongást is nagyon erősen élte/éli meg. irtózik az idegenektől, utcán barátságos , de ha valaki fel akarja venni, akkor elkezd torkaszakadtából üvölteni. eleudni is csak velem tud. szóval én simán el tudom képzelni, hogy őneki baja lenne. nem is adnám be, de mondjuk hely sincs.
szóval szerintem lehetséges, ha érzékeny a gyereked, vagy épp a szep. szorongás időszakában van. vannak gyerekek akiken kmeg se kottyan, de van akinél gond lehet. sok függ a környezettől, ha sok rokon van, barátok jönnek mennek, akkor kevésbé lehet gond. persze akkor sem feltétlen gond, ha nincs sok rokon, de az nehezítheti a hylezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!