A bölcsihez szükséges munkáltatói igazolást leellenőrzik a bölcsiből?
Figyelt kérdés
Felhívják telefonon, hogy valóban ott dolgozom-e, esetleg leadják APEH-nek, vagy bárhová a beadott munkáltatóit, illetve jár-e bejelentési kötelezettséggel, és kell-e fizetnie utánam a kéásőbbiekben a munkáltatónak, ha ténylegesen nem is dolgozom nála, csak igazolást ad nekem? Aki már jártas ebben a témában, kérem segítsen nekem, és válaszoljon a feltett kérdéseimre. Köszönöm szépen.2011. ápr. 13. 13:50
1/9 anonim válasza:
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok.
2/9 anonim válasza:
Én is kiváncsi lennék rá:-) De úgy látom nem sokan tudják...
Bocsi kedves kérdező az offért!!
3/9 anonim válasza:
hát én bölcsiben melóztam, és nem emléxem h utánnajártak volna e... mondjuk én magánbölcsibe... de sztem nem. de ez nem 100%!!!!
4/9 anonim válasza:
Nem hiszem, de jó lenne, mert sok helyen így is nagyon sok gyereket visszautasítanak, és nehogy már olyan vegye el a helyet aki nem is megy dolgozni, attól aki menne, és nem tud esetleg visszamenni azért, mert az ő gyerkőcét nem vették fel. Engem a feketén foglalkoztatás is bosszant,de ez a csalás undorító!!
5/9 anonim válasza:
15.05...Pont ezt akartam irni hogy sajna sok olyan hely van ahol feketén dolgoztatnak! ÉS ez a dolgozó hibája???????? Kell a pénz akkor az is "megteszi" ami nem pont szabályos! Sajnos ez van! Én pl pont ilyen helyzetbe vagyok. Szeretnék elmenni dolgozni mert ez igy amit apa hazahoz kevés. Én még be is lennék jelentve de apa nincs. Pedig 8 éve dolgozik az ürgénél...(maszek, nem épitőipar...)! Ez van...! Igy jártunk. Várunk oviig!
6/9 anonim válasza:
Én tudok olyat, akinek leigazolták, de nem is ment vissza. Szóval otthon van, a gyerek meg a bölcsibe.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem járnak utána,nem gondolnám,h ilyennel foglalkoznának.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
2011. ápr. 14. 15:29
9/9 A kérdező kommentje:
Még várom a válaszokat.
2011. ápr. 20. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!