Miért ütöget még mindig? Nem használt az, amit itt tanácsoltatok. Mit tegyünk?
az öcsém mindig ütöget. ő 2 éves, én pedig 14/L. már nem tudjuk, hogy mit tegyünk, hogyan kellene megnevelni. nemrégiben tettem fel egy kérdést, hogy mit kellene tennünk, hogy leszokjon a verekedésről. megpróbáltuk a szüleimmel azokat a dolgokat, de nem segített. írták, hogy csináljak úgy, mintha sírnék, de ő nem szól ehhez semmit, csak nézett, úgy mint egy "rossz kisördög". de tényleg kajak olyan fejet vágott. szóval ez a dolog nem használt. mit javasolnátok?
mellékesen még annyit, hogy nincs olyan, hogy nem játszok vele, és általában az ütögetés is akkor tör ki belőle, amikor játszunk. szóval nem lehet arra fogni a dolgot, hogy nem foglalkozok vele. és mindig csak engem bánt, anyáékat nem szokta. csak nagyon ritkán. meg bölcsibe is jár, úgyhogy ott is inkább azt tanulja, hogy hogyan kell okosan viselkedni.
ezt a kérdést tettem fel múltkor:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
ez jónak tűnik. köszi.
most is pont az történt, hogy nemrég jött haza a munkából, nyugodtan játszottam tesómmal, (építő kockáztunk) és megütötte a fejem, anya meg tvzett és én meg mondtam tesómnak, hogy menny be a sarokba, vagy pedig ne csinálj ilyet többé, megütöttem (nem úgy hogy fájjon neki), és anya meg mondta, hogy ez mi volt, mér ütöttem meg, hogy inkább nyugodjunk le, menjünk már pihenni. mostez milyen már? mostis mijár bőgök, hogy milyen b*zi :@:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!