Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki beszédinditásra ill logopédushoz jár gyerekével?

Figyelt kérdés
Mennyire eredményes?
2011. ápr. 26. 13:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
elküldtem
2011. máj. 5. 22:05
 12/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2011. máj. 9. 14:43
 13/25 anonim ***** válasza:
20%
szerintem szakember nelkul is beszelni fog. 1 eves sem voltam mikor beszeltem, mert anyukam sokat beszelt nekem meselt meg ilyesmi. szerintem ha tobbet foglalkozol vele felesleges penzkidobas nelkul is menni fog. (nem negativ hozzaszolasnak szantam ne ertsd felre)
2011. máj. 18. 15:49
 14/25 anonim ***** válasza:

Képzeld zsenikém, vannak gyerekek, akikhez hiába beszél sokat és szépen az anyukája, mégsem kezd el időben beszélni. Tudod vannak különböző okok miatt problémás gyerekek.

Az enyém pl. oxigénhiányt kapott szüléskor, aztán hiába vagyok nyelvtanár, sosem fogja behozni a lemaradását a többi emberhez képest!

2011. máj. 18. 18:55
 15/25 anonim ***** válasza:

jó.. amit te írtál extrém eset. szerintem a kérdező esetében nem áll fenn ilyen jellegű probléma.

mellesleg odaírtam hogy nem negatív jelleggel írtam...

2011. máj. 22. 14:29
 16/25 A kérdező kommentje:

"szerintem ha tobbet foglalkozol vele felesleges penzkidobas nelkul is menni fog."

TE HONNAN TUDOD HOGY ÉN MENNYIT FOGLALKOZOM A GYEREKEMMEL???

Látszik hogy NINCS GYEREKED...

szerinted akinek ilyen problémája van, az nem foglalkozik a gyerekével eleget??? csak másra akarja háritani, hogy fogalalkozzon vele???

ha 1 évesen te már beszéltél, (az hiperszuper, mert ha egy kicsit utánaolvasol, megtudod hogy 1 évesen mit csinálnak a gyerekek - na nem beszélnek még az tuti) akkor hogyhogy most tizen-huszonvalahány évesen itt tartasz szellemileg????

én sem rossz szándékból irtam, ne haragudj de kijött belőlem...

2011. máj. 23. 12:42
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
akkor az en anyam tuti csak hazudott es hitegetett. mi is lenne ra az oka?
2011. máj. 23. 13:19
 18/25 anonim ***** válasza:

Túlzás? Nagyravágyás? Rossz memória?

Amúgy én még el is hinném, mert én magam is nyelvzseni voltam kicsiként, de szerintem itt többen is kikérhetjük magunknak azt az állítást, hogy a gyerek akkor fog hamar és jól beszélni, ha sokat foglalkozol vele, mert azt sugallja, hogy a mi megkésett gyerekeinkkel mi nem törődünk. Én magabiztosan állíthatom, hogy ennél több és színvonalas ingerrel már nem lehet jobban stimulálni a gyerekemet, és mégis 4 évesen úgy beszél, mint más 2 évesen :-(

2011. máj. 23. 13:59
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

a tesom is beszelt 1 evesen.

mifele nagyravagyas? nem plakatolta ki az utcat vele, csak nekunk, a gyerekeinek mondta ezt.

nekem nincs gyerekem, ugyhogy abbol indultam ki amit tudok magamrol es a tesomrol. nem akartam suggalni semmi fele rossz dolgot. sajnalom ha ez jott le

2011. máj. 26. 23:35
 20/25 A kérdező kommentje:

Kedves Dny3p3r!

Mielőtt olyan témához szólsz hozzá, amiről HALVÁNY FOGALMAD SINCS, legalább olvass már utána mikor kezdenek beszélni a gyerekek....(de le is irom, hátha gondot okoz ennek utánanézni: általában 2 éves korukban)

Ezért KIZÁRT hogy te már 1 évesen beszéltél volna, mert akkor még csak az első szavak, szókezdemények jönnek elő...Hol van az még a beszédtől??? Jaj, Istenem.

Ezért kérlek, ne szólj hozzá olyan témához amiről fogalmad sincs, pláne ne oltogasd itt "jószándékból" az anyukákat azzal hogy nem foglalkoznak eleget a gyerekükkel azért nem beszélnek...

Mert ez GUSZTUSTALAN már ne is haragudj.

Menj máshova okoskodni ha lehet!

köszönöm!

Ezért szinte

2011. máj. 27. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!