Mit lehet tenni ha egy általános iskolában elszabadul lassan a pokol és a vezetés nem tesz semmit ellene?
A gyerekem iskolájában (a gyerekem alsós) minden napos a másik gyerek verése, terrorizálása, sok a lopás, stb. Tanároknak hiába szólunk, nem csinálnak semmit. Az igazgatóhoz ha el is jut, nem lép, nem vesz tudomást semmiről mert vigyáz iskolája "jó" hírére. Nem csak a gyerekem osztályába megy ez, hanem más osztályokban is.
KIHEZ LEHET FORDULNI?
És ezt hogy vizsgálják ki?
Az igazság az hogy senki se mer névvel írni, mert nem akarjuk, hogy a gyerekünkön csattanjon az ostor...
Kijönnek vizsgálódni és a diri azt mondja minden oké...akkor kit kérdeznek meg? A tanároknak is kuss van, szerintem ők se mernek a diri ellen beszélni.
Minek irattad ilyen iskolába? Vagy mindenki vigyáz az iskola jó hírére és kint az utcán jó híre van, titokban meg zajlanak ezek a dolgok?
Én átvinném egy rendes helyre, ahol ilyen még gondolatban sem fordulhat elő.
És tennék az iskolára meg az igazgatóra.
Milyen rendes helyre? Honnan tudtam volna hogy ilyen? A környékünkön ezen kívül csak egy suli van, ami tele van cigókkal. Ott még durvább a helyzet. Így is 3/4 6-kor kell kelnünk, hogy beérjünk a suliba. 3/4 óra az út. Hogy írassam még messzebb lévő suliba?
Arról nem beszélve hogy nem gyenge suli, mert aki nem bírja elviszik innen. A közelebbi, kisebbségi suliba a nyolcadikosok 60 valahány százaléka megy szakmunkásba, a mi sulinkba a nyolcadikosok 5 %-a a többi gimibe és szakközépbe tehát nem akarom innen elvinni. A megoldást keressük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!