Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Lehetséges hogy eddig senki...

Lehetséges hogy eddig senki sem vette észre? A gyerekgyógyász azt mondta hogy menjünk genetikai vizsgálatra mert lehet hogy Down kóros a kisfiam.

Figyelt kérdés
Teljesen normálisan fejlődik 2 éves lesz beszél szalad mindent jól csinál,okos ügyes gyönyörű kisfiú.Létezik ilyen?
2011. márc. 18. 22:27
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem dawn-kóros.
2011. márc. 22. 17:49
 22/41 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem is furcsa az arca, pláne, hogy ha jól értem nem is kislány, hanem kisfiú.

Mondjuk az jó, hogy normálisan fejlődik, mozgásban, szellemileg nincs lemaradva. lehet semmi baja csak ilyen a külseje.

Az Adam Sandler kislányának is jellegzetes az arca.

2011. márc. 22. 18:04
 23/41 A kérdező kommentje:
Kisfiú ez nem kislány.És nekem is jellegzetes vonásaim vannak és a férjemnek is
2011. márc. 22. 18:34
 24/41 anonim ***** válasza:

Tuti nem Down-os no de én meg nem vagyok orvos.

Remélem minden okés lesz veletek! Megírod ugye?

2011. márc. 22. 19:16
 25/41 anonim ***** válasza:
Egy kivizsgálás nem árt. Őszintén remélem,hogy minden rendben lesz.
2011. márc. 22. 19:33
 26/41 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendben lesz!
2011. márc. 22. 20:28
 27/41 anonim ***** válasza:
Bár teljesen laikus vagyok, de szerintem szinte kizárt hogy Down szindrómás, az ő arcuk teljesen más, a szemük is, abszolút nem ilyenek. Tényleg jellegzetes arca van a kisfiadnak, de ha azt mondod mindent csinál, amit egy korabeli gyerek, akkor szerintem ez csak külső kérdése, és nem hiszem hogy beteg!
2011. márc. 22. 22:17
 28/41 anonim ***** válasza:
55%
De aranyos. Nagyon hasonlít az egyik ismerősöm kislányára a kisfiad. Neki még senki nem mondta, hogy valami baja lenne. Nyugi, kivizsgálják és minden rendben lesz.
2011. márc. 22. 22:58
 29/41 anonim ***** válasza:
78%

Szia

Az én kisfiamra mondják, h stigmatizált küllemű hjajj de utálom ezt a szót. Nos szóval gyönyörű gyerek, de valóban van benne valami érdekes, ami lehet tényleg csak valami öröklődő külső vonás nem szabad tényleg következtetni vizsgálat nélkül semmire. Viszont azt is el kell ismerni, hogy azért vannak jelek a fülei is ahogy látom a hajacskájától elég lenn vannak ami szerintem nem baj az én kisfiamnak is olyan, de erre már azt mondják h nem normális. A down kórnak is sok sok fajtája létezik, ami megnyugtathat téged, ha valóban az akkor nagyon nagyon enyhe és mondhatni szerencsések vagytok. A szivecskéjével nem volt baj? Az emésztése rendben van? Lehet h hülyeségnek tűnik csak próbálok veled gondolkodni, mert a genetikai vizsgálat eredménye mire megjön ki fogtok levelezni mi pl. több hónapot vártunk rá.

2011. márc. 23. 12:25
 30/41 anonim ***** válasza:

Sajnos már nem tudom megnézni a linken keresztül, nem jeleníti meg.

Elküldenéd még egyszer?

Mi újság, van valami fejlemény?

2011. márc. 28. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!