Valóban próbatétel egy házasság számára, ha hiperaktív gyereket nevelnek a szülők? Miért?
Biztosan. Gondolj bele, hogy egész napos, az ébrenléte alatti fokozott figyelmet igényel. Ettől be lehet ám kattanni.
Az én kicsim 17 hónapos, és bár az ő esetében nem beszélhetünk életkorából fakadóan sem hiperaktivitásról, de ő pl. egész nap olyan, mint akit felhúztak. Ha elmegyünk valahová ész nálkül rohangál, mint amikor kiengedik a megkötött jószágot. :-)
Muris, mindenki nevet rajta, de az, hogy a boltok polcairól mindent ledobál, hogy fél pillanatra nem nézel rá és eltűnik...már nem annyira vicces.
Mi ugyan ketten vagyunk, de rettenetesen fáradt vagyok, és szégyen ide vagy oda, de várom a szeptembert, mert akkor megyünk bölcsibe. Megmondom őszintén, az én lelkiismeretem szerint maradtam volna még vele itthon, de már az orvos és a védőnéni szólt, hogy erősen közösségérett a kishölgy. :-)
A rossz az egészben az, hogy nem azért ilyen, mert nem foglalkozom vele. Sőt. Néha inkább az látszik rajta, hogy sokkal fejlettebb a koránál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!