Mi a véleményetek arról, ha az apuka a babát hibáztatja a házasság megromlásáért?
Hát igen, a gyerek sajnos ezzel jár, meg még sok más lemondással is. Nem merül ki azzal, hogy dicsekszünk a haveroknak, hogy nekünk milyen tündéri kislányunk vagy épp milyen vagány kisfiúnk van.
Ha akarta ő is a gyereket (mert általában azért két ember kell hozzá...), akkor vegye tudomásul, hogy ez ezzel jár és ne téged és pláne ne a saját gyerekét hibáztassa.
Na, nekem egyszer mondaná a párom, hogy a gyerek miatt nem élünk házas életet olyan rendszeresen, mint rég, azt hiszem nem tenné zsebre, amit tőlem kapna. Aztán ha nem tetszik, el lehet ballagni.
A helyedben én elolvastatnám vele a válaszokat.
hát azért vannak fanatikus anyukák akiknél a sorrend: gyerek,aztán gyerek és megint a gyerek. A férfiak meg nagyon igénylik a törődést.
Ma már nem gáz szerintem tanácsadásra menni, vagy terapeutához. Nem lehet tudni mitől lett ilyen az apa.
Az őszinte véleményem az, hogy az anyuka hibázott. Az apa egy hülye, de anyukának igenis oda kellene figyelni a férfira is, nemcsak a gyerekre.
A férfiaknál ilyenkor előjöhet féltékenység, hiszen az eddig kapott figyelem teljes egészében a gyerekre sugárzik.
Ha anyuka nincs észnél, és nem kezeli a helyzetet, akkor ennek bizonyára nem lesz jó vége.
Hát ha nekem a férjem ezt mondanám biztos elküldeném a p......ba! Akkor valószinűnek tartom hogy nem érett még meg az apaságra!
Én nagyon odafigyelek a férjemre és ugyanugy a kisfiamra is!
Sajnos ez a mi sorsunk mindenhol meg kell felelni :D
Apuka mit csinált pici gyerekként? Csak ült csendben egy sarokban egész nap?
Fúú,az ilyet úgy utálom,mintha a gyerek kéretőzött volna a világra!:-O
Korlátolt férfinemiszerv!
azt hogy egy éretlen és értetlen tuskó!
röviden: az anya háttérbe szorítja magát, a gyerek az első, ő nem panaszkodik, úgymond természetesnek veszi, hogy a terhesség, szülés, szoptatás kimerítette, nem beszélve arról, hogy még talán a gyerek éjjel is ébred, hátha még segítség sincs....az apa meg elvárná, hogy továbbra is ő legyen a középpontban, ahelyett, hogy egy kis empátiával segítene a feleségének, és közösen vészelnék át ezt az időszakot.
az a baj, hogy a legtöbb féfriből pont az empátia hiányzik! egy anya nem gép, ő is lemerülhet, olyankor nem mégjobban leszívni kell, hanem inkább feltölteni. ilyenkor derül ki, ki az igazi férj, és ki csak egy tenyészállat, már elnézést. meg kéne érteni, hogy ezzel jár a kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!