Akiknek külföldön dolgozik a férjük és ők otthon maradtak azok hogy bírják? Nem megy rá a házasság?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 12:14
1/4 anonim válasza:
az én férjem katonatiszt volt Németországban mikor megismertem. és a házasságunk elején is még ez volt. mindenki tudja, hogy mennyire "cigányélet", ezért kérte a leszerelését, mikor a lányunk született. mi bírtuk :) engem ide kötött a családom, őt oda a hivatása. sztem amelyik házasság PUSZTÁN ERRE rámegy, azért nem is akkora kár...lehet bírni :)
2/4 anonim válasza:
ki lehet bírni. nem mondom, h leányálom, de nem olyan vészes. nehezebb az a része, h semmi segítségem, a fiam 22 hónapos, és kezdenek kiemrülni a tartalékaim...
3/4 anonim válasza:
Ma ment a férjem Olaszországba dolgozni, 3-4 hetente tud csak hazajönni. Nem mondom, hogy örülök neki, de ha a lakáshitelünket nem akarjuk 30 éven át nyögni, muszáj.
11 hónapos a kisfiúnk, remélem nem lesz gond, megismeri majd apát. Egy kicsit én is félek, pedig nem maradtam totál egyedül, mert a nagyszülőkre mindkét részről lehet számítani, de az akkor sem ugyanaz.
Akkor is keveset volt itthon amikor terhes voltam, a szüléskor meg sajna németben volt.
Ezen már sokat gondolkodtam, hogy szegény kimarad a gyereknevelésből, lemarad az első önálló lépésekről, az új élményekről, a világ felfedezéséről. De talán annyira nem viseli meg a férfiakat, mintha fordítva lenne, és nekünk, anyukáknak kellene ugyanezt végigcsinálni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. ápr. 7. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!