Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi okozhatja egy gyereknél,...

Mi okozhatja egy gyereknél, hogy egyik pillanatról a másikra kétségbeesett sírásból átvált "ördögies" nevetésbe majd vissza?

Figyelt kérdés

Mitől lehet akaratlan nevetése valakinek,mert azt mondja magával küzdve,hogy anya nem akarok nevetni,ezt olyankor mondja mikor már láttja nagyon besokalltam a viselkedésétől és kérdezem,hogy most miért nevetsz.Meg vagyok rémülve,hogy mi okozhat ilyen dolgot,a viselkedésébe a végletekig elmegy velünk szülőkkel szemben,hajhúzás,tárgyakkal megdobálás,provokálás,csúnya beszéd,hiába a szép szó,hiába a határozott következetesség.

Ha rászólunk határozottan akkor megkérdezi sírva,hogy most miért vagy ilyen velem.

Pszichés,vagy mentális probléma?A testvére teljesen más,nyugodt,könnyen kezelhető,szegénykém nagyon háttérbe is szorul,mert a problémás gyerekre fordítunk rengeteg energiát.

2011. márc. 8. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A csúnya beszéd inkább nevelési probléma, de a nevetés mentális.

Mikor kicsi voltam, mindig akkor jött rám a nevetés, amikor semmi okom nem volt rá, pl. fellépésen, komoly rendezvényeken, stb.

Egyszer az ofőm nagyon leszidott, én pedig el kezdtem nevetni, pedig még ma is emlékszem, nem akartam. Beszélt is a szüleimmel, szerencsére édesapám tudta ezt a problémámat.

Bizony már felnőtt voltam, mire " kinőttem". Senki nem hitt nekem se, csak a szüleim. Egyébként iszonyú érzés, olyan, mint amikor nem szabad sírni, de nem tudsz parancsolni a könnyeidnek.

2011. márc. 10. 18:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Villámgyorsan pszichológushoz vinni, mert itt pszichés probléma lehet, ill. van.

Biztatót csak Ő tud mondani.

2011. márc. 17. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!