Anyukák! Mi a véleményetek erről?
A másodikos fiam a hétvégére kapott matekból egy A4-es lapon kb 100 matek feladatot.(szorzás,osztás)
Megcsinálta,átnéztem,volt 1-2 hiba,azt kijavította.Na-mármost,nem vettem észre egy hibát,ezért ma feketét kapott a tanító nénitől az egészre.Merthogy mától akinek 1 hibája is van annak az jár...
Azért akarja ezt bevezetni,hogy a szülőkkel együtt írják a gyerekek a leckét,vagy legalábbis legyen átnézve.A mi esetünkben az átnézés sem volt hasznos.Most nem tudom,hogy sírjak,vagy nevessek.
Akkor most ki kapott feketét,én vagy a gyerekem?
Ez a tanárnő nagyon sötét szegény.
Mi van akkor,ha a szülők síkhülyék a matekhoz?Nem beszélve arról,hány éve tanulták.
Szülők melóznak egész nap,dögfáradtan hazaesnek és egy idióta tanár még különprogramot csinál nekik?
Nagyon elküldeném ezt a nőt az anyjába.
nem anyuka vagyok, nekem is most másodikos a húgom és anyukám ki van akadva a tanításon. tulajdonképpen én is.
jó fejem van, kitűnő voltam alsóban és olyan eszembe se jutott, hogy hármast, kettest esetleg egyest kapjak.
húgomnál mégis sorra bekövetkezik, pedig látjuk,hogy igyekszik,akarja és tudja is:)
imád olvasni, verseket tanul meg, matekozik csak úgy.
de a dolgozatokat sorra látjuk,hogy "elrontja" a pontozás szörnyű, százalékok egyáltalán nem reálisan vannak összpontosítva a jegyek értékével. a legnagyobb baj,hogy lelombozza a gyereket és az akaratereje egyre jobban eltűnik..
szidja is anyukám a tanítást, de sajnos nem tudunk mit tenni.
Érdekes tanárnéni... 100 feladat egy hétvégére? Mondjuk 5nap.(p,sz,v,h,k)+eseleg ha cs-ön matek óra. Napi 20feladat nem olyan sok...s az mondjuk napi 20perc kb. de 1 hibáért feketét adni:(
s a szülőnek se kell irásban kiszámolni a feladatokat. Ő (szülő) használhat számológépet.
Én bemennék, és a tanárnéninek (az igazgató előtt, ez fontos) leordítanám a fejét, továbbá videófelvételt csinálnék az egészről, hogy én ezt holnap pedig küldöm az oktatási minisztériumnak.
Lehet hogy meggondolnák magukat. A gyereknek meg vegyél egy számológépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!