Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyukák! Mi a véleményetek erről?

Anyukák! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

A másodikos fiam a hétvégére kapott matekból egy A4-es lapon kb 100 matek feladatot.(szorzás,osztás)

Megcsinálta,átnéztem,volt 1-2 hiba,azt kijavította.Na-mármost,nem vettem észre egy hibát,ezért ma feketét kapott a tanító nénitől az egészre.Merthogy mától akinek 1 hibája is van annak az jár...

Azért akarja ezt bevezetni,hogy a szülőkkel együtt írják a gyerekek a leckét,vagy legalábbis legyen átnézve.A mi esetünkben az átnézés sem volt hasznos.Most nem tudom,hogy sírjak,vagy nevessek.

Akkor most ki kapott feketét,én vagy a gyerekem?

2011. márc. 7. 12:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
87%

Ez a tanárnő nagyon sötét szegény.

Mi van akkor,ha a szülők síkhülyék a matekhoz?Nem beszélve arról,hány éve tanulták.

Szülők melóznak egész nap,dögfáradtan hazaesnek és egy idióta tanár még különprogramot csinál nekik?

Nagyon elküldeném ezt a nőt az anyjába.

2011. márc. 12. 15:42
 22/27 anonim ***** válasza:
53%
hát szerintem fölösleges veszekedni a tanárral inkább mindenki a családból nézze át Pl: anya apa nagytesó
2011. márc. 12. 19:44
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

nem anyuka vagyok, nekem is most másodikos a húgom és anyukám ki van akadva a tanításon. tulajdonképpen én is.

jó fejem van, kitűnő voltam alsóban és olyan eszembe se jutott, hogy hármast, kettest esetleg egyest kapjak.

húgomnál mégis sorra bekövetkezik, pedig látjuk,hogy igyekszik,akarja és tudja is:)

imád olvasni, verseket tanul meg, matekozik csak úgy.

de a dolgozatokat sorra látjuk,hogy "elrontja" a pontozás szörnyű, százalékok egyáltalán nem reálisan vannak összpontosítva a jegyek értékével. a legnagyobb baj,hogy lelombozza a gyereket és az akaratereje egyre jobban eltűnik..

szidja is anyukám a tanítást, de sajnos nem tudunk mit tenni.

2011. márc. 16. 00:56
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2011. márc. 16. 13:25
 25/27 anonim ***** válasza:
68%

Érdekes tanárnéni... 100 feladat egy hétvégére? Mondjuk 5nap.(p,sz,v,h,k)+eseleg ha cs-ön matek óra. Napi 20feladat nem olyan sok...s az mondjuk napi 20perc kb. de 1 hibáért feketét adni:(

s a szülőnek se kell irásban kiszámolni a feladatokat. Ő (szülő) használhat számológépet.

2011. márc. 16. 15:17
 26/27 anonim ***** válasza:
Hat, te kaptal karot! De 100 azert mar felnottkent is sok. Siman ejthetsz hibat, nem? Miert karo az egesz? En anno ezert nem ettem reggelit soha, es mentem at masik suliba, mert a matektol ugy feltem, mint a tuztol. Mindennap ropdoga volt 5.-tol es en allandoan karot kaptam. Ilyen elv alapjan, h ha vmi nem jo, karo az egeszre. Maig is rosszul vagyok, ha ragondolok. Nem ertem, miert kell kinozni az embert, en pl heti 3x korrepetalasra jartam. Felkuzdottem magamat 2-es szintre, de nem igazan erdekeltek a tanarokat, h az ember szulei az Isten penzert is erre koltik. Szerettetnek meg inkabb azt a goreny matekot veluk.
2011. márc. 22. 18:40
 27/27 anonim ***** válasza:

Én bemennék, és a tanárnéninek (az igazgató előtt, ez fontos) leordítanám a fejét, továbbá videófelvételt csinálnék az egészről, hogy én ezt holnap pedig küldöm az oktatási minisztériumnak.

Lehet hogy meggondolnák magukat. A gyereknek meg vegyél egy számológépet.

2011. ápr. 5. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!