Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Be szoktad állítani a sarokba...

Be szoktad állítani a sarokba a gyereket hogy ott kisírja magát miután kikapott?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 20:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
13%
Érdekes, attól hogy gazdag valaki már mindjárt bunkó meg politikus? Ha látnátok amiket alkottam eddig az életemben inkább elmennétek messziről irigykedni, mint sokan meg is teszik. A tudásom nem látható a neten keresztül, én sem bunkóztam le senkit a válaszolók közül. Azonkívül pedig nekem sem csak ennyi a pénzem kedves egyik túllicitáló, az év végi nyereséget nem írom le inkább. Az sem valószínű, hogy majd pont az én gyerekeim fognak kifosztani, mert a már meglévő anyagi és cégtulajdoni jogom annyi, hogy még az unokáim sem fognak éhezni. És majd kiderül kinek milyen lesz a gyereke, ki üti majd agyon a másikat, ki lesz bűnöző vagy rendes ember. Mindenki nevelje úgy a gyerekét ahogy tudja, nem érdekel, mint ahogy az sem ha rossz megítélést kapok a reagálásomért. Attól nekem nem lesz semmivel rosszabb. A családom, környezetem, a dolgozóim szeretnek, a többit meg leszarom.
2011. márc. 6. 21:16
 22/26 anonim ***** válasza:
32%
Meg még annyi a 81 százalékos mindent tudónak: Kölykei a macskának vannak, meg esetleg neked. Az enyémeket gyerekeknek nevezik.
2011. márc. 6. 21:24
 23/26 anonim ***** válasza:

Köszönöm a válaszod sokat tanultam belőle.

/Off-mód be

Válaszodból azt szűrtem le, hogy félni kell a gyermekeinktől, ha nem fegyelmezzük Őket.

Szerintem szabadnak lenni kicsit mást jelent, mint a Te olvasatodban.

A gazdagság nem pénz kérdése, hanem belső érték és egyfajta életmód (gazdag gondolkodás). Inkább vagyok "buta gazdag", mint hogy a gyermekemtől/a jövőbeni cselekedeteitől való rettegésben éljem le az egész életemet. A gazdagsághoz egyébiránt én nem vettem el senkitől semmit és nem is fogok, és gyermekemnek is ezt tanítom.

Off-mód ki/

Bocsánat a kérdés kiírójától a kérdéshez nem szorosan tartozó hozzászólásért, de nem tudtam más módon válaszolni.

2011. márc. 7. 00:18
 24/26 anonim ***** válasza:
35%
Dehogy! Mér álítanám ezután még a sarokba is? Az ágyában sírja ki magát.
2011. márc. 8. 15:56
 25/26 anonim ***** válasza:
Még én magam is gyerek vagyok, de engem nem állítanak sarokba. Miután kikaptam, általában be szoktam menni a szobámba.
2011. jún. 16. 15:19
 26/26 anonim ***** válasza:
Mondom: én magamtól is bementem a szobámba.
2011. jún. 16. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!