Be szoktad állítani a sarokba a gyereket hogy ott kisírja magát miután kikapott?
kedves 4. válaszoló, ne érts félre, a gyermekeink különbözőek. a mi kisfiunk nagyon akaratos, határozott személyiség, akit ezzel lehet fegyelmezni (sarokba állítás). hidd el, én sem jó kedvemből teszem és nem is napi "program", hetente 2x ha szükség van rá. pontosan azért teszem ezt, mert azt szeretném, hogy jól nevelt gyerkőc legyen belőle!! örülök, hogy a Te kicsid e nélkül is szépen viselkedik!! komolyan!! a pénzt sem én kevertem bele a témába, semmi köze hozzá szerintem sem.
kedves utolsó válaszadó ahol lakunk nincs is McDonalds, életében nem evett a fiam még ott, minden nap én főzök otthon, rendelni is ritkán szoktunk. csokiból csak a Kinder csokit kapja, néha van megengedve még a gumicukor. kekszeket, édes üdítőket nem tartunk otthon, így nem szokott ilyeneket kapni. egyszerűen Ő ilyen természet, mi sem vagyunk a férjemmel mások, de próbáljuk jó irányba terelgetni. nálunk a büntetés eme formája jött be, ha nagyobb lesz, mást fogunk bevetni (ha még kell). nem hiszem, hogy azért mert büntetem a gyermekem rossz anya lennék!!
Ági
Valaki magyarázza meg mért kell a gyermekeket fegyelmezni?
Mi szeretjük és eszünk be se jut fegyelmezni. Igen mindent megadunk Neki, ténylegesen mindent. Nem értem, hogy vállalhattatok gyermeket, ha az anyagi függetlenséget sem értétek el. Szerintetek képesek vagytok így egy szabad független emberkének segíteni a felnövésben? A kérdésre válaszolva nem kap ki soha, ha sír szeretettel vesszük körül és megnyugtatjuk.
Ma 12:39-kor: "Verés, sarokba állítás, honnan szabadultál? A kőkorszakból?"
Nem, a kerdezo nem a kokorszakbol jott.
Te viszont a bunkonomiabol jottel, az ujgazdag negyedbol, vagy valamelyik politikus tart el a mutyizasabol, es akinek annyi esze van kb, mint egy ajtofelfanak, mert azt hiszed, a havi 1 millaval mar meg is van oldva minden. Es mielott megjegyezned, hogy az irigyseg beszel belolem, kozlom, hogy vagyok olyan szerencses, hogy nem Mo-n elek, joval magasabb a keresetem mint havi 1 milla. De a penz onmagaban nem megoldas semmire.
kedves 16:22, szerintem te a politikus-feleseg ferje vagy, ergo a mutyizasbol gazdagga valt eszetlen, aki ugy gondolja, hogy attol jo apa, mert - idezlek - "mert többre is képes volt az életben, mint másoknak dolgozni".
Nem, te ettol nem valtal meg jo apava, ez meg keves.
Nekem ugy tunik, te rosszabb apa vagy, mert azt tanitod a kolykeidnek, ami a te es a kedves nejed "tudasa".
Es ez a baj igazabol, nem pedig az, ha elcsattan egy makarenkoi pofon.
kedves 16:22-es... most nagyon vissza kell fognom magam... de ha már itt tartunk!! a férjem és én is tanult, képzett emberek vagyunk. azért dolgozik két műszakban, hogy ilyen jól éljünk, ahogy. csak én nem szoktam ezzel kérkedni!!!! gyermek koromban Édesanyám hármunkat nevelt egyedül, sajnos nem volt biztos anyagi körülményünk. DE!! mindent megkaptunk, ami az életben az elinduláshoz kellett és akkora szeretet adott és jó nevelést, amiért amíg élek hálás leszek Neki érte!! mi hál Istennek nagyon jó anyagi helyzetben élünk, pontosan azért mert a férjem is sokat dolgozik, ha már ezt a témát feszegetjük mi is megvehetnénk mindet a kicsinek, amire csak rá mutat egy bevásárló körűt során, mégsem tesszük!!!! mert nem vezet semmi jóra!! van rá példa a családban!! nem egy elkényeztetett, apa-anya pénzéből villantó kis aranyifjút nevelünk, hanem egy emberkét, aki megállja a helyét a világban. természetesen támogatjuk, ahogy csak tudjuk, de nem úgy, hogy kénye-kedve szerint mindent megveszünk Neki. nem ettől lesz jövője!!!! mindenki úgy neveli a gyermekét, ahogy akarja!! nem kell lenézni senkit azért mert dolgozik!!!! ha nagyon tudni akarod lehet jobban állunk anyagilag, mint ti, csak ez nem ide tartozik, de ezek a hozzászólások kihozzák belőlem!! kedves utolsó SZUPER VAGY!! végre valaki!!...
Ági
linwinfor válasza:
Valaki magyarázza meg mért kell a gyermekeket fegyelmezni?
Nos, azert kell fegyelmezni, mert kulonben olyan egyedek valnak felnottkorukra a gyerekekbol (peldaul), akik szerint teljesen normalis, ha kell nekem valami, akkor azt elveszem. Barmi aron. Ezert kell fegyelmezni.
Ezuton szeretnem felvilagositani a buta ujgazdagekat, hogy a fegyelmezes szo nem egyenlo a veressel, mint ahogyan az "az en gyerekem nem hisztizik mert mindent megkap amit akar" hosszutavon nem jo modszer az idoskori hajlektalansag elkerulesere (a gyerek meg a szuleit is kilakoltatja, hiszen neki az "jar".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!