A kisfiam nagyon nehezen kezelhető,fizikailag nem bántjuk,de néha megemelem a hangom,utánna ha sír az ölemben vígasztalom...a legnagyobb hiba amit elkövethetek,mivel hagyni kellene sírni,hogy érezze,hogy legközelebb nem szabad amiért anya haragudo
2011. febr. 28. 20:27
2/26 anonim válasza:
Èn nem sarokba állítottam, hanem pl a kanappéra küldtem "gondolkodni". ez akkor volt ha kihúzta a gyufát és annyira ideges voltam hogy leszidtam, és egyszerüen kényszerítettem a kanappén maradásra, majd csináltam valamit pl játék össze szedés hogy lenyugodjak, és utánna mellé ültem, elmagyaráztam hogy mi ami nem jó. volt hogy közben sírt, de hagytam amíg magam lenyugodtam.
2011. febr. 28. 20:32
3/26 anonim válasza:
miert allitanam sarokba ha mar egyszer kikapott? en nem veressel buntetek csak sarokkal...egyszerre a 2 szerintem felesleges.
2011. márc. 1. 11:39
4/26 anonim válasza:
ha konfliktusunk van és sírva fakad, és igényli, akkor megvigasztalom. ettől ő még pontosan tudja, hogy rossz fát tett a tűzre, ui. amit eddig nem szabadott azt ezután se szabad. és amúgy nem szokott kikapni meg ilyenek. más, hatásosabb módon fegyelmezem. 2 éves 2 hónapos kislány
2011. márc. 1. 14:09
5/26 anonim válasza:
Olyan volt már,h beküldtem a szobájába,h ott sírjon,mert kezdett elhúzódnni a hiszti,és könnyebben lenyugszik úgy.De nem verés után.Kétszer nem büntetem ugyanazért.
2011. márc. 3. 09:46
6/26 anonim válasza:
szia,
nálunk a verés helyett van a büntetés, ami jelenleg a sarokba állítás. 2 éves, 2 percet kell ott tölteni. előtte és utána is elmagyarázom neki, hogy miért történt ez. eddig bevált, nem vagyok a verés híve, ennek ellenére már kapott párszor a kezére, popsira, de egyáltalán nem használt nála.
Ági
2011. márc. 3. 18:48
7/26 anonim válasza:
Háát... Nálunk van egy gondolkozó fotel a sarokban. Fotel, fotel... inkább egy ilyen babzsák. :) Kisfiam általában ott szokta kisírni magát. De van amikor kiesik a számon a "hülye" szó, vagy hasonló. Na, akkor anyát is beülteti a kisfiam a gondolkodófotelba. :)
2011. márc. 3. 22:39
8/26 anonim válasza:
Verés, sarokba állítás, honnan szabadultál? A kőkorszakból? Nem tudom mekkora a gyereked, az enyémek 6 évesek, még soha nem emeltünk rájuk kezet, se a sarokba nem állítottuk őket. Talán foglalkozni kellene vele és szeretni, ez a nevelés legjobb módja. Van egy ismerősöm aki így vezeti le a saját problémáit, anyagi gondjait. Remélem itt nem erről van szó. Egy gyerek csak akkor kezelhetetlen, ha otthon is csak feszültséget lát. Mi 10 éve élünk boldogan, soha semmi feszkó, havi közel egymilla a keresetünk, gyereket csak így szabadna vállalni. Ha te nem tartozol egyik csoportba sem, akkor se bántsd a gyereket, szeresd és mindig légy vele őszinte. Szánalmas minden szülő aki kezet emel a gyerekére.
2011. márc. 6. 12:39
9/26 anonim válasza:
meg gondolom az a szülő is szánalmas, aki két műszakban dolgozik azért, hogy mindent megadhasson a gyermekének!!... hagyjuk már a dumát a 10 éve tartó álom házasságról, jó?? annyira nem szeretem az ilyet!! képzeld előfordult már, hogy az elmúlt 1 évben párszor a kezére csaptam és igen, nálunk van és kell is a büntetés!! nem azért mert egy dög anya vagyok, aki ha haza ért a munkából leül tévézni vagy elmegy barátnőzni, hanem mert attól hogy szeretem a gyermekem még nem lesz jól nevelt. 2 éves a dackorszak kellős közepén tartunk és képzeld van, amikor hisztizik is ilyenkor bizony szépen elmagyarázom Neki, hogy ezt nem szabad, sarokba állítom 2 percre, majd mielőtt kijöhetne ismét elmondom miért kapta ezt. ettől lennék szar anya?? akkor legyen!! de örülök, hogy ennek hatására el tudok menni a fiammal úgy a Tescoba, hogy nem rendez jelenetet, nem dobálja magát a földön és nem ordítja végig, mert kell neki valami. egy boldog, kiegyensúlyozott kicsi, mert szeretjük és igyekszünk Neki mindent megadni, ami elsősorban az érzelmiekben merül ki nem az anyagiakban!! mert képzeld, egy gyermeknek szerető szülőkre van szüksége nem havi egy millióra!!!!
Ági
2011. márc. 6. 13:45
10/26 anonim válasza:
4. válaszoló vagyok. az utolsónak írom, hogy mint látja, nálunk nincs se kézreverés, se sarokbaállítás, büntetés, mégis , én is el tudok menni úgy a kislányommal vásárolni, hogy simán tudomásul veszi, hogy most nem, ezért meg azért (pl. mert olyan már van otthon vagy mert ma már evett édességet, és az bőven elég volt mára, stb, de játéknál is ugyanúgy tudomásul veszi, megnézheti, ha olyan, kipróbálhatja, aztán visszatesszük a helyére, és elbúcsúzunk tőle). hozzáteszem, nem havi egy millió a keresetünk, de csak zárójelben, azt hiszem, itt nem ez a lényeg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!