Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi ez a rengeteg gyerekverős...

Mi ez a rengeteg gyerekverős kérdés újabban?

Figyelt kérdés
Mostanában szinte minden 2-3. kérdés arról szól, hogy ki, mikor, mekkorát, hogyan vág oda a gyereknek. Most ez lett a divat, vagy mi?
2011. febr. 25. 14:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Tartok tőle, hogy elég sokan próbálják veréssel nevelni a gyerekeiket. És mivel ez az oldal anonim, bátran mernek kérdezni, mert maximum leszólják őket, de nem fognak rájuk ujjal mutogatni.
2011. febr. 25. 14:18
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
Hát valószínűleg lelkiismeret-furdalásuk van, hogy rácsaptak a gyerekükre, és azt akarják hallani nincsenek egyedül.
2011. febr. 25. 14:19
 3/18 anonim ***** válasza:
57%

Én azt nem értem, hogy ez miért kell két naponta megkérdezni, de mindegy.

Hogy a kérdésre is válaszoljak:

ugyan mitől lett volna divat? Mert gyakrabban találkozol ilyen kérdéssel?

Manapság már másként fegyelmezzük a gyerekeket, ellentétben a régi világgal, amikor a nevelés egyet jelentett a verős fegyelmezéssel. Ma sokkal kevesebb anyuka veri el a gyerekét, mint régen, és a gyakoriság csökkenése nem jellemzője a divatosságnak. Igy a válasz: nem, nem lett divat.

2011. febr. 25. 14:19
 4/18 anonim ***** válasza:
44%

én is fel akartam tenni ezt a kérdést, tényleg elszaporodtak. én sem értem miért.

lehet alakíthatnának ezek a kérdezők egy külön zárt fórumot, Mi Akik Verünk (MAV) néven,és írogathatnának egymásnak oda, vagy ilyesmi. ...kiakasztó.

2011. febr. 25. 14:21
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Statisztika. csak utána kellene olvasni. 80-90% odacsap a gyereknek. Maximum nem vallja be még saját magának sem.
2011. febr. 25. 14:25
 6/18 anonim ***** válasza:
48%

Nem nem lett divat.

Az a gaz az egeszben hogy olyanok valaszolnak a feltett kerdesre akiknek marhara semmi kozuk hozza max elitelik.

Soha nem utottem meg meg a lanyom,nem is valaszolok a kerdesre mert semmi kozom hozza.

Nincs rosszabb mint egy okoskodo,"azt hiszem en vagyok a legjobb szulo a vilagon anyuka".

2011. febr. 25. 14:26
 7/18 anonim ***** válasza:
51%
miért ne válaszolthatna vki, aki még nem ütött? attól még elmondhatja hogy ő ezt rossznak tarjta, hátha felnyílik vkinek a szeme. ettől ő még nem feltétlenül gondolja magáról, hogy ő a világ legjobb szülője.
2011. febr. 25. 14:36
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Hátén bizony szoktam válaszolni. Engem vertek gyerekkoromban, a mai napig összerándulok, ha valaki hirtelen hozzám ér. Egyik gyerekemet sem ütöttem meg soha, és végtelenül tetszik, hogy nyugodtan paskolhatom a pelenkás, vagy csupasz popsiját, nem fél, hanem sikongat örömében.

Tudom, hogy off, de engedjetek meg még egy megjegyzést: Remélem azért 80-90% nem veri a gyerekét, ahogyan valaki írta.

2011. febr. 25. 14:38
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem lett divat.

divat lett viszont beleszólni a mások dolgába, ismeretlenül megítélni és leszólni másokat.

2011. febr. 25. 14:39
 10/18 anonim ***** válasza:
49%

"miért ne válaszolthatna vki, aki még nem ütött? attól még elmondhatja hogy ő ezt rossznak tarjta, hátha felnyílik vkinek a szeme."

ha a kerdes azokhoz szol akik mar megutottek a gyerekuket akkor tok felesleges egy olyannak hozzaszolni,es leszolni az anyukat ,aki ellenzi a verest.

ettol nem fog a szeme kinyilni.

2011. febr. 25. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!