Anyukák! Mit tudnék tenni? Nem értem, miért van ez. (kérdés lent)
9 éves lányom nem tud egyedül elaludni. Ha mellettünk alszik vagy a nővérével, úgy nincsen különösebb probléma, 5-10 percen belül elalszik. Egyedül viszont, a saját szobájában egyszerűen nem tud elaludni.. 7 napból 5ször velünk alszik és ez nagyon idegesítő. Van, hogy eleve már nálunk fekszik le, van, hogy hajnali 1-2 körül átjön.
Ezellen mit lehetne tenni?
Van, akinek már a néhány hónapos babája végigalussz az éjszakát, mi meg 9 éve szenvedünk vele.
Észreveszi. Próbáltuk már ezt is, de fél órán belül már jött át hozzánk..
Nővérével nem költöztethetem össze, 17 éves, gyakran nála alszik a barátja is.
Tudom, hogy nem normális, de hova lehetne ilyennel fordulni?
Plüsskutyussal alszik már egészen kicsi kora óta..
Ez a 'telefonos' dolog nem rossz ötlet, lehet megpróbálkozom vele.
Sokszor kérdeztem már mi a problémája, de ő sem tudja megmondani, hogy miért nem tud egyedül elaludni, mindig azt a választ kapom, hogy 'anyával jobb.' Egyébként alapvetően bújós és nagyon ragaszkodó típus, amivel egyáltalán nincsen semmi probléma, sőt örülök neki, hogy szeret minket és ragaszkodik hozzánk, csak néha már nagyon fárasztó 4-5 óra alvással végignyomni egy napot..
Sötétben amúgy nem fél, gondoltam arra is, hogy hátha azért nem tud aludni, de ilyen probléma sincs.
Nem sokára úgyis kifestjük a szobákat, akkor majd átrendezzük közösen a szobát, hátha az bejön. :) És lehet kap egy új, nagyobb plüsst is, ha van rá igény, egye kutya. ;)
Nektek pedig köszönöm a válaszaitokat!
Nem, még nem.
És mi legyen az a fény? Éjjeli lámpa vagy micsoda? Attól fog tudni aludni? Én pl nem tudnék világosban aludni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!