Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Odacsápás reflexből vagy...

Odacsápás reflexből vagy tudatosan? Bővebben alul

Figyelt kérdés
Előfordult, hogy odacsaptál olyat aminek következtében meglátszott a piros ujj vagy tenyérlenyomat?
2011. febr. 25. 13:33
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Utolsó: nadrágon keresztül hogy látszana már meg, ne is haragudj?!
2011. febr. 27. 15:32
 12/23 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj miért írtam volna, hidd el meglátszik. Nem bélelt vastag téli nadrág volt. De nem érzem h kell magyarázkodnom.
2011. febr. 27. 18:11
 13/23 anonim válasza:
Nem kell magyarázkodni, de ha odacsapok az utcán a gyerekem fenekére mert megérdemli, akkor akár egy vékony lenvászon nadrág vagy bármilyen nadrág is van rajta, amiatt abszolút nem látszik hogy ottmaradt-e a kezem nyoma vagy sem. Csak ha lehúzom a nadrágot róla.
2011. febr. 27. 18:22
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értelek. Az én gyerekemnek ruhán keresztül is meglátszik az odacsapás nyoma. Persze nem ruhán keresztül látszik át, hanem mivel tanácsadóba mentünk, mindenképpen vetkőzni kellett és akkor látta volna a doki meg a védőnő az odacsapás nyomát.

De ha rácsapok a fenekére, hiába van rajta nadrág a nyoma ottmarad a helyén. Ő ilyen hiperérzékeny fehér bőrű.

2011. febr. 27. 18:43
 15/23 anonim válasza:
Sokaknak hosszú kezük és ujjaik vannak és ha a kisfiún rövid nadrág volt (feltételezem) és úgymond lentebbcsúszott az anyuka keze amikor odacsapott akkor a nadrág alól látszanak az ujjnyomok a combján.
2011. febr. 27. 18:50
 16/23 anonim válasza:
Igen, egészen biztos hogy hosszú vékony keze és ujjai vannak az anyukának és lentebb csúszhatott a fenékre verés. Csak így logikus.
2011. febr. 28. 09:05
 17/23 anonim válasza:
Az anyukának aki a fürdetés közben csapott a kislány csupi fenekére, nyilván rögtön kirajzolódott az ujjai nyoma azt meg is értem.
2011. febr. 28. 16:40
 18/23 anonim válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-25 14:03

Ez volt az első alkalom hogy rácsaptál a fenekére?

2011. febr. 28. 21:49
 19/23 anonim válasza:
Lehet, hogy elég gyakran megkapja a kislány azt a nagyot csattanó és pirosuló fenekest, mert nem válaszol vissza az anyukája...
2011. márc. 3. 13:28
 20/23 anonim ***** válasza:

Én vagyok a pucér fenékre csapó anyuka.

Csaptam már a fenekére ugy, hogy volt rajta pelus+harisnya+téli pufi nadrág, de azt tuti meg sem érezte. ez volt az első ilyen alkalom, és nem emlékszem milyen alakú volt a pir a fenekén, és el is mult hamar. Mondom, nem volt nagy, csak vizesen csattant.

Mit kell kiakadni, ne legyetek ilyen állszentek (tisztelet a kivételnek). Én nem verem a gyerekem, 1 popsicsapástol még nem harapom meg vagy szoritom halálra. Túl sok tv-t néztek. igy ismeretlenül meg tényleg ne vonjatok le következtetéseket.

2011. márc. 4. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!