Odacsápás reflexből vagy tudatosan? Bővebben alul
Figyelt kérdés
Előfordult, hogy odacsaptál olyat aminek következtében meglátszott a piros ujj vagy tenyérlenyomat?2011. febr. 25. 13:33
2/23 anonim válasza:
Múltkor a lányomat mosdattam, nem akart kiszállni, rugott, vágott, én meg rácsaptam a pucér fenekére. Nagyobbat csattant, mint amilyen volt, de piros lett a nyoma pár percre. Aztán elmult. Ugy sajnáltam, megfogatam, soha többet, bármennyire is kiborit. 2,5 éves.
3/23 anonim válasza:
Elő...tiszta égő volt. Épp a tanácsadóba mentünk szurira, nem volt egész 3 éves+a félév körüli tesó babakocsiban. Egséz úton nem lehetett vele bírni és egyszercsak elengedte a babakocsit és kirohant az útra (előtte sose nem tett ilyet, egész ügyesen tudta mindig hogy meg kell állni, csak ez alkalommal tuti bosszantásképp csinálta) Na akkor gondolkodás nélkül rásóztam a fenekére. Tényleg nem gondoltam át. Nem bántam meg, még akkor se hogy gyalogolnunk kellett vagy 15 percet a tanácsadó körül, hisz az ő bőre rettentő érzékeny, ha erősebben odanyomom (nem ütésről beszélek) nagyon piros marad. Hófehér bőrű. Szóval ciki volt, de azóta se rohan föl az útra. Rosszul esett neki is nekem is az tény, de ez jött hirtelen. Pedig nem vagyok verős fajta. Bünettészék meg 3ig számolok párti vagyok. Viszont ez olyan dolog volt hogy inkább seggre csapás és megtanulja egy életre (reméljük, bár 1 éve nem szaladt azóta se ki)minthogy autó gázolja el.
4/23 A kérdező kommentje:
meglátta az orvos a fenekes nyomát a rendelőbe jól értem?
2011. febr. 25. 14:23
5/23 anonim válasza:
Nem dehoyg, éppen ezért kellett negyedórát még pluszba körbe körbe járkáéni, hogy elmúljon. Aztán meg imádkoztam, hogy ne látszódjon mikor bementünk és vetkőztettem:)
De ezt ellensúlyozta, hogy volt azért nézőközönség amikor seggreverés volt, hisz én előtte kiabáltam meg otthagyva a babakocsit futottam utána,hogy állj meg. Volt néhány tekintet, nem szóltak semmit..mondjuk nem is volt ajánlott:) Azt hiszem jogosan kapta. És egy ilyen dolgot hiába állok le neki magyarázni, nem tudja fölfogni hogy milyen lehet egy autó gázolása.
Miért kérdezed egyébként? Kerültél emiatt kellemetlen helyzetbe?
6/23 A kérdező kommentje:
sajnos velem is megesett, igen. de a te sztorid akkor nyáron, melegben lehetett.
2011. febr. 25. 18:05
7/23 anonim válasza:
Nadrág volt rajta. Azon keresztül is meglátszik. miért a te sztorid mi?
8/23 A kérdező kommentje:
a kezére kapott a postán mert hozzávágta a cumisüveget a kistesójához. a keze lett vörös és mások is látták.
2011. febr. 25. 18:40
10/23 A kérdező kommentje:
szerintem sem. köszi, jó fej vagy :)
2011. febr. 25. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!