Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Autista gyerekek szülei,...

Autista gyerekek szülei, kérlek olvassátok el, ez lehet az?

Figyelt kérdés
Autista gyermekek szülei segítségét szeretném kérni,hogy vettétek észre a gyermeken hogy valami nem jó? Kicsi fiam 2 éves,azt hiszem valai nem jó,de azért irok elöször ide mert nem szeretném ha a férjem meg az orvos lehülyéznének,amugy is mindig megkapom hogy tulaggodo vagyok!Kisfiam,elöször is nem beszél,aztán társaságban félrehuzodik,magának való,nehezen alakit ki kapcsolatot másokkal,felnöttek is ha elkezdenek hozzá beszélni elfordul.Ha hívjuk szólítjuk nem figyel,és sokszor a kockákat a tollakat a csipeszeket sorba rakaja! Nem siket,már megvizsgálták a fülét. Mi a véleményetek?
2011. febr. 25. 13:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szia! Nemtudom még olvasod-e ha igen lehetne pár kérdésem? Végül milyen tünetek alapján állították fel a diagnózist a kisfiadnál? Mi is ebben a cipőben járunk az út elején :) Mikor kezdett beszélni és jöttek tünetek is? Most hogy vagytok? Köszönöm
2013. márc. 23. 17:46
 22/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok, felvetném újra a témát , mivel ez a cikkünk is 3 és fél éves. Kisfiam autista lett, enyhe, inkabb asperger szindroma gyanus, de az, Autista. Jelenleg 8 éves lesz és 2. osztályos, és ö az én kis csodám! Mindennapi kuzdelmeink, terápiáink napjaink, elég érdekes beállításdba rakták az életemet és a felfogásomat, rengeteget tanulok töle, ö az legigazabb és leglogikusabb és legöszintébb emberke akit valaha is ismertem, Köszönöm Istennek hogy ilyen kis csodát nevelhetek, puszi minenkinek, és kivánom minden autista szülöjének hogy ugy fogja fel ezt a problémát ahogy én, és ne stresszeljen vagy depizzen ezen mert ök beszéd vagy hozzászólás nélkül is mindent tudnak és éreznek, és attol rosszabb nincs ha az anyuka is állandóan stresszel és ideges. Türelem, türelem, és türelem és logika az autista gyerek nevelésének a titka. Puszim
2016. okt. 10. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!