Elfenekelés: akkor és ott amikor megérdemli vagy majd ha hazamentek?
A kerdezo a kerdesre vart valaszt nem arra hogy anyukak elmondjak neki hogy jo nevelni egy gyereket.
ha ilyen helyzet elofordul akkor a helyszinen,semikepp nem otthon,annak mar ertelme nincs.
Második vagyok.
Ne haragudjatok, tényleg kíváncsiságból kérdezem, miért lettem lepontozva? Pont ugyanazt írtam, mint az első és a negyedik. Mi volt benne olyan felháborító?
(Bár sejtem, hogy erre a kérdésre nem fogok választ kapni, azért örülnék, ha valaki mégis megtenné, mert tényleg érdekel.)
Kedves olvasók, hozzászólók!
A manapság divatos liberális nevelési módszerek csődje, nem kérdés!
Fegyelmezés nélkül, sajnos kaotikus, értelmezhetetlen világképet lát a gyereked.
Különböztessünk meg indulatból nevelő szülőt, a korrekt kiszámtíható követelményeket kérő , illetve betartó szülőtől.
Utóbbi esetben nem is merül fel, hogy jár e büntetés a hibáért.
Minden estben azonnal reagálunk, nálunk nem fordulhat elő, hogy hazaérkezéskor elfelejtik gyermekeink miért jár büntetés.
Nem érdemes azt hazudni, hogy nekünk rosszabb ha büntetni kell, mert minden hazugság aláássa a tekintélyünket.
Ha érdekel a nevelési elvünk, örömmel vesszük minden családos levelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!