22 hónapos kisfiamnak még csak 2 foga van, azt is hónapokig szenvedte ki. Más is van ilyen helyzetben, mikor jöttek ki a fogak?
Ja és nálunk a korai csontosodást anyagcsere probléma okozta.
Fiamnak már megvan minden foga 1 híján. Neki pont ezért jött ki hamar mind.
És lehet, hogy mégegyszer fel kell nyitni a koponyáját.
A fordított helyzetnek is oka van/lehet.
Én vagyok a koponyaműtétes, "gázos". Látjátok,, hogy sajnos igazam van és sajnos beteg a baba.
Kérdező: endokrinológiára nem kell járnotok?
Nekünk kell a túlzott csontosodás miatt.
Remélem mindkét gyermek egészséges felnőtt lesz.
Én fiam most 2 éves és a magas tsh miatt rendkívül mozgékony, ingerlékeny.
A fejét lehet, hogy megint műteni kell. Háááát, ezt sem kívánom senkinek.
Én vagyok az, a harmadik. :) Mármint én azt hiszem, hárman levelezgetünk itt. Nekem van a 20 hós kisfiam.
Őszintén sajnálom, ami a babáitokkal történt. Nem szívesen lennék a helyetekben! Szívesen segítenék, ha tudnék, mert nagy teher van Rajtatok.
És "gázos"! :) Én is azt mondom, hogy utána kell járni, de nem szabad szerintem itt úgy reagálni, mint Te reagáltál először. Sokan kétségbeesve fordulnak az ilyesféle fórumokhoz, hogy tájékozódjanak, más is van-e rajtuk kívül hasonló helyzetben. De semmiképp nem szeretnélek kioktatni, félre ne értsd a hangnemet! Egyszerűen csak mondom.
És az eredeti kérdezőnek: Vigyázz Te is a kismanódra, hidd el, minden rendben lesz! (És ez nem struccpolitika, hanem a pozitív gondolkodás félgyógyulás! Ez tapasztalat!) A fogacskák jönnek majd szép lassan. Fel a fejjel!
Mindkettőtöknek és a babáknak is jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!