Hogyan kezeljem a problémát? (óvoda)
A kisfiam fél éve jár óvodába, de még mindig gondok vannak. Először nagyon könnyen beilleszkedett, de most rosszalkodik, egy bizonyos kisfiúval szinte minden nap verekednek. Ebédnél feláll, türelmetlen, délben nem tudják elaltatni (ráadásul nem hagyja a többit sem aludni). Próbáltuk neki elmagyarázni, jutalmazni, büntetni. Semmi nem használt, nagyon öntörvényű.
A mozgásigénye nagy, ez is közrejátszhat talán. Értelmileg a társai felett áll (ezt nem a szülői elfogultság mondatja velem), az óvónénik is meglepődtek az elején, hogy mennyire értelmes és tájékozott.
Nincs ötletetek? Nem valószínű, hogy hiperaktív, mert ha valami érdekli, nagyon jól leköthető. Hogy lehetne rávenni, hogy "szabálykövetőbb" legyen?
Kedves Sorry néni, remélem soha nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy gyerekekkel foglalkozhass, de egyben attól tartok ez már megtörtént.
Tehát csak azért fohászkodom, hogy találj magadnak hozzádillő munkát, pl. böllér, sintér,katonai rendész, bkv-ellenőr, és a társadalom megnyugvására tudj váltani.
Kedves 59%-os, fel sem tűnt, hogy nem is egy emberrel beszélgetsz? Nekem írtál, én vissza írtam, nem vagyok óvónő, eredetileg tanárnak készültem, de végül is csak a bölcsész szakot végeztem el.
Úgyhogy kicsit sem találtál bele semmibe.
Aki válaszolt, az nem én vagyok, bár köszönöm neki, akár én is írhattam volna, mert tényleg baromságokat írtál. Persze lehet, hogy a válaszoló óvónő, de ő később kapcsolódott be, úgyhogy egy későbbi válaszoló esetében korábban nem találhattál bele semmibe.
Sorry, ezt bebuktad.
És te vagy a magas szint? Hát akkor én a béka segge alatt akarok maradni és köszi nem kell innen kivakarni, mert a végén odajutnék mint te, hű még a gondolattól is kirázott a hideg.
Remélem sosem találkozik a gyerekem, olyan magas szinten állóval, mint te. Ha a 89-es válaszoló mégis óvónő, akkor inkább az ő színvonalán lévőket kívánom a gyerekemnek. De legyen bármi a szakmája inkább ő találkozzon a gyerekemmel, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!