Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hugom rávert egyet a kislánya...

Hugom rávert egyet a kislánya combjára. Igaza volt?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy már harmadszor szólt neki az anyja, hogy jelezze a kislány ha kakilnia kell, de nem, ő fogta magát és a megvetett ágy kellős közepére "csinált". Ekkor történt, hogy kapott a kislánya (3 éves) egy csattanóst a combjára. Igazat adtok a hugomnak?
2011. jan. 14. 19:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
64%

Biztos,hogy előtte többször elmagyarázta a gyereknek,meg itt is háromszor rászólt minden eredmény nélkül.

Szerintetek meddig kéne még könyörögni neki,míg fel nem nő?

2011. jan. 17. 17:02
 12/27 TKI Ibolya ***** válasza:
92%

Talán nem kellett volna rá csapni de igenis egy ekkora gyerek már tudja,hogy az ágy közepére nem kakilunk!Nem pici már ahhoz, hogy tudja mit szabad és mit nem.Nekem talán szerencsém volt a gyerekeimmel mert 2,5 évesen már szobatiszták voltak de ha ilyet csináltak volna én is kiborultam volna.Sok türelem kell ahhoz hogy szobatiszták legyenek a gyerekek,de azért nem kell rájuk hagyni mindent.3 évesen már óvodába mennek a gyerekek és képzeljünk bele ha mindenki oda kakilna ahová akar.Sajnos mi szülők képesek vagyunk elbabásítani a gyerekeinket és kevesebbet elvárni tőlük mint amire képesek és ezt a gyerekek pontosan tudják is!

31 hkm

2011. jan. 18. 12:51
 13/27 anonim ***** válasza:
22%
Hát ettől nem lesz előbb szobatiszta. Nem szabad megütni és megszégyeníteni ha oda kakil ahova nem lenne szabad. Legyen nagyobb türelemmel,még ha majd szétdurran is a méregtől,mert ez kényes dolog.
2011. jan. 18. 22:22
 14/27 anonim ***** válasza:
22%
Értem én,hogy egyeseknek már 2 és fél évesen szobatiszta a gyerekük,de akkor ne kérdőjelezzék meg a másikat ha nincs vele tapasztalatuk! Körülményeket ismerjük? Nem! Lehet,hogy kistestvére született és azért csinálta. Bármi lehet. Az anya így se úgy se jó,ahogy reagált. Könnyen beszélek,mert még csak 22 hónapos a lányom,de legalább ilyenkor türtőztessük magunkat ha lehet.
2011. jan. 18. 22:31
 15/27 A kérdező kommentje:
Nincsen testvére
2011. jan. 19. 09:09
 16/27 anonim ***** válasza:
41%
Nem! Van valami Elmo-s film, ahol azt hangoztatják, hogy "nem kell már pelus". Az én lányomra inkább ez hatott.
2011. jan. 19. 12:35
 17/27 anonim ***** válasza:
89%
Nálatok még soha nem szakadt el a cérna? Persze, hogy felkapta a vizet anyuka, mikor már háromszor elmondta meg még hányszor előtte... Megnézném ki az aki ezt a szituációt mosolyogva fogadja. NEM szabad fizikai fájdalmat okozni a gyereknek, de attól hogy rácsapott a combjára még nem rossz anya! Ki az akivel ez még nem fordult elő? Nyilván nem így akarja szobatisztaságra nevelni, és el kell mondanom, hogy amikor az én lányom (több hónapja szobatiszta volt már) fogta magát és olyat játszott, hogy bepisilek, mert nem tetszik a ruhám, vagy mert épp nem engedtem meg neki valamit én is rácsaptam a kis fenekére és mehetett a sarokba, és érdekes módon 3-szor ezt eljátszottuk és többé nem pisilt be. Pedig csak 2 és fél éves volt!!! Megérti a gyerek, hogy mit akarsz tőle és sokszor csak azért sem fogad szót. Nem kellene egyből elítélni a másikat, és nem kellene álszentnek lenni. Senki sem tökéletes!
2011. jan. 22. 21:57
 18/27 anonim ***** válasza:
51%

Így van!

Azt kellene felfogniuk a "liberális"szülőknek,hogy a gyerek nem egyenrangú velük.

Minden normális családban van hierarchia,és bizony a szülő áll feljebb a rangsorban és ő parancsol.

Ha a drága gyermeknek el lett magyarázva,mit szabad és mit nem,ennek ellenére ő csakazértis nem azt csinálja,rá is lett szólva eredménytelenül,bizony büntetni kell.

Nem agyonverni,de egy fenékreverés elfér a gyereken időnként,bele sem hal,személyisége sem torzul.Szülőt sem fogja megutálni,legfeljebb tisztelni.

2011. jan. 24. 00:45
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Jah,ha nem is tisztelni,de tartani tőle biztosan!
2011. jan. 24. 10:44
 20/27 anonim ***** válasza:
75%
ez a baj a mai világgal..ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásokat rájöttem hogy miért van az hogy 10-12évesen már cigiznek, isznak, orbaszájba kefélnek a kis drágák.....nemlettek normálisan megnevelve!!! ha rosszat csinál egy gyerek igenis odakell neki sózni kicsit hogy tartsa magát...nem dajnározni hogy jajjde ügyes voltál!!!! azzal hogy odacsap kicsit még nemrossz anya hanem aztfogja ezzel később elérni, hogy tisztelni fogja a gyerek.....nempedig azt hogy hisztivel elérhet bármit....a szülőnek kell parancsolnia nem a gyereknek!!!!
2011. jan. 31. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!