Hugom rávert egyet a kislánya combjára. Igaza volt?
Nem!
Büntetéssel nem lehet szobatisztaságra nevelni.
Meg általában amúgy sem ütünk gyereket...
Nekem sem teljesen szobatiszta a csajosom, pedig elmúlt 3. (pszichés oka van)
De a legegyszerűbb pléddel letakarni a dolgokat....ahogy sok szakkönyv és védőnő, gyerekorvos is ajánlja...csak meg kellene fogadnia a tanácsokat.
Nem értek egyet, mégis én is beleestem a csapdába.
Nálunk a kisfiam volt 3 éves éppen elmúlt mikor is már nem kakilt be, de kétszer kipróbálta a bugyiba. Először szépen mondtam Neki, hogy tudja jól, hogy hova kell, azt mostmár mindig oda kell, ez így a bugyóban neki sem jó, és nekem sem. Másodjára mégis megpróbálta, én is rácsaptam, (tudtam, hogy csak szórakozik próbálkozik ) Nem csinálta többször !
Sokminden hasonló van, hogy próbálkoznak az ember idegeivel játszani, ez az volt. Máskor más témában is megcsinálja, és nem mindig hagyja abba egy két próba után, ebben az esetben én nem akartam már több próbát.
Viszont ha még nem tudja, még nem csinálta rendszeresebben a bilibe, vagy wc-be akkor még nem szabadna odacsapni, visszatarthatja !
De nemsoká vége lesz ennek szerintem nyugi.
Türelem kell, sok hasonló helyzet lesz még az életben, és nem szabad eldurvulni !
nem adok neki igazat'
kicsi még a gyereked.
semmi baj nem lenne belőle ha az ágyra "csinál"
ne izélj rajta.
beszélj a húgoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!