Nagy mozgásigényű ovisnak milyen sportot ajánlanátok? A sportnak milyen hatásai lesznek rá lelkileg és fizikailag?
KÖszönöm a hozzászólásaitokat!
Hétfőn voltunk az első úszásoktatáson,4 és fél éves vékony,nagy mozgásigényű kisfiúról van szó,nagyon-nagyon élvezte.
Viszont az oktató nem teljes meggyőződéssel vállalta el az oktatását,azt mondta,hogy nagyon vakmerő és szétszórt...bízom benne,hogy holnap már az újdonság varázsa nem lesz olyan mint első alkalommal és könnyebben oda tud figyelni majd,egyébként éppen azért írattuk be,mert nagyon nagy a mozgásigénye.
A férjemmel egy üvegablakon át nézhettük a tanítást és úgy láttuk,hogy saját magához képest elég jól igyekezett az utasításokat teljesíteni.
Nekem a védőnő mondta, hogy van Fehérváron olyan edző, aki megmondja a gyereket megismerve, milyen sport való neki. Mert nem minden sport való mindenkinek.
Úgyhogy én először ott kezdeném, hogy elvinném egy szakemberhez, ajánljon valamit, ami illik a fiad egyéniségéhez, testfelépítéséhez, amiben valóban sikereket érhet el. És lehet igaza van az edzőnek, hogy az úszáshoz fegyelmezetlen, vakmerő. de mondjuk a vizilabdához meg pont ez kell. És jobb lenne vizilabdázni járatni, ami egyben úszás is. Nem tudom, nem értek hozzá ezt most csak írtam.
De erre felhívták a figyelmemet, hogy jobb, ha szakember tanácsol valamit. Kérdezd meg óvónőt, védőnőt nem e tudják hol tudsz e téren tanácsot kapni.
Nem értek hozzá, de szerintem mindenképpen járjon úszni, mert eléggé gáznak tartom, hogy a nyolcadikos osztályomban még vannak olyanok akik a kismedencében siklani tanulnak. Én hálás vagyok édesanyámnak, hogy ovis koromban minden héten elvitt úszásra, amit nagyon élveztem. A tánc szerintem is remek dolog. A mi csoportunkban a legkisebb első osztályos volt. (Felső korhatár pedig nincs így szülők is voltak már.)
Remélem tudtam segíteni valamit.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!