Mit mondjak neki? hogyan?

Figyelt kérdés

van egy évfolyamtársam,fiú,zűrös családi háttérrel(szülei alkoholisták,beteg nagymamája neveli..)és hát sok zűrös ügye is volt,lopás,csalás... Az imént felkeresett és megkért hogy nyomtassak neki 1000 ftosokat,50 db.ot azzal az ürüggyel hogy a tesója bemutatójához kell az egyetemre,nem hiszek neki

már egyszer volt egy ilyen,hogy 10 000 ft. kért hogy nyomtassak,de ez pénzhamisítás,mivel én megcsinákltam,de nem is a tesójának kellett hanem a sulis bulin dicsekedett másoknak vele(szegények amugy)

mit mondjak neki mert tudom hogy nem arra kell,mégis 50000 ft...

és ha jó tudom a tesója pszichológus és arra nem kell ilyen bemutató...

mit tegyek,nem akarok a lelkébe gházolni de mégis?

2011. jan. 4. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondj nemet ha kiderül hogy közöd volt hozzá börtönbe is kerülhetsz emiatt.
2011. jan. 4. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
előzővel teljeses egyetértek. Bocsi ,de én ilyen embernek nem hinnék,sőt még ha már produkálta is magát evvel. NE TEDD!
2011. jan. 4. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
mond azt hogy elromlott a nyomtató menjen az iskolába nyomtatni ha ott megcsináltatja akkor semmi veszényesre nem kell neki a penz
2011. jan. 5. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
előző válaszolo, tök jó 5let :)
2011. jan. 5. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyengén lehet hülye a gyerek. Sima papírra, ezreseket. :D

Szerintem ha még meg is csináld sehol sem bírná használni. Meg ez a kamu. "Tesóm bemutatójához kell az egyetemre." LOL. :D

Mond neki, hogy értelmi fogyatékosokkal nem üzletelsz.

2011. jan. 6. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha azt a pénzt el akarja valahol költeni és rájönnek,hogy hamis(ami egyértelmű nyomtatott pénznél),akkor te is bajba kerülhetsz,mert mondhatja,hogy ő nem tudta hogy hamis,te adtad neki.

Szerintem mondd neki egyszerűen,hogy "nem".

2011. jan. 9. 18:07
 7/7 anonim válasza:
lol hülye a gyerek nem is kicsit!!! ki az a lüke aki be veszi??
2011. jan. 12. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!