Mit mondjak neki? hogyan?
van egy évfolyamtársam,fiú,zűrös családi háttérrel(szülei alkoholisták,beteg nagymamája neveli..)és hát sok zűrös ügye is volt,lopás,csalás... Az imént felkeresett és megkért hogy nyomtassak neki 1000 ftosokat,50 db.ot azzal az ürüggyel hogy a tesója bemutatójához kell az egyetemre,nem hiszek neki
már egyszer volt egy ilyen,hogy 10 000 ft. kért hogy nyomtassak,de ez pénzhamisítás,mivel én megcsinákltam,de nem is a tesójának kellett hanem a sulis bulin dicsekedett másoknak vele(szegények amugy)
mit mondjak neki mert tudom hogy nem arra kell,mégis 50000 ft...
és ha jó tudom a tesója pszichológus és arra nem kell ilyen bemutató...
mit tegyek,nem akarok a lelkébe gházolni de mégis?
Nem gyengén lehet hülye a gyerek. Sima papírra, ezreseket. :D
Szerintem ha még meg is csináld sehol sem bírná használni. Meg ez a kamu. "Tesóm bemutatójához kell az egyetemre." LOL. :D
Mond neki, hogy értelmi fogyatékosokkal nem üzletelsz.
Ha azt a pénzt el akarja valahol költeni és rájönnek,hogy hamis(ami egyértelmű nyomtatott pénznél),akkor te is bajba kerülhetsz,mert mondhatja,hogy ő nem tudta hogy hamis,te adtad neki.
Szerintem mondd neki egyszerűen,hogy "nem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!