Kislányom 3éves. Mitcsináljak vele hogy kicsit fogadjon szót legalabb ha ennyi mindent megteszünk érte?
Biztos lesznek páran akik lepontoznak!Bár mindezelőtt el akarom mondani,hogy ez az én vélményem,ami sokunkétól eltérő.
Ha van miből ,meg ilyenek,miért ne? Ez nem elkényeztetés,szerintem amit szeretne egy gyerek ,nem lehet tőle megvonni. Ha lesz gyerekem akkor előbb neki adom amim van,hiszen én akartam őt.Majd ezt a felelősséget felvállalva is nevelem.Természetesen nemhiszem,hogy elfajulnának nálatok a dolgok. Szerintem ez természetes.:)
ez a baj... Nem kell mindent megvenni a gyereknek, mert most akár hiszed, akár nem, nagyon is tisztában van vele, hogy "jogosan" hisztizik, és elhiteti, hogy azért, mert nem kap meg mindent...
Szerintem kicsit gondolkodjatok el a neveltetésen... Nem kell mindent megkapnia... Ha már a 33. babát veszitek meg, mert ráunt az előző 32-re, akkor meg kell mondani, hogy ez van, nincs több, és ha hisztizik, elveszitek a többit is. Persze, tovább próbálkozik, de akkor el kell venni, és előbb-utóbb abba hagyja... Bármiért is hisztizik, ti vagytok a felnőttek, kezeljétek a gyereket! Ő a kisebb! Ha kell, bünti is jöhet, pl bezavarjátok egy szobába, ahol nincs játék, semmi sem, és pl 5 percet... Előbb-utóbb megnyugszik... És végül belátja, hogy nem fog a hisztijével mindent megkapni...
Csak azért, mert ismerősöm kislánya is eljátszotta... Elmentünk az újságoshoz, (3szor kérdeztem meg, hogy biztos, hogy a barbis újságot kéri?) megvette, én egy tini magazint vettem... Az egész utat végig hisztizte, próbáltam vele beszélgetni, és megértetni, hogy nem szép dolog, amit művelt, de az anyja mégis megvette...
Később a gyerek azt is az anyja arcába vágta, ha valamit nem kapott meg, hogy az anyja nem is szereti... Próbáljátok ezt megelőzni, és vegyétek át az irányítást...
A modellkedésről annyit... csak akkor folytassa a kicsi, ha ő is élvezi, ne azért, mert ti akarjátok... Beszéljetek vele, és próbáljátok a "földön tartani" nehogy elszálljon... Még elég kicsi ahhoz...
Nem bunkón mondom:
De el van kényeztetve!
Erre még nem gondoltál?
Egy kis modell, pláza-töltelék lesz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!