Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kislányom 3éves. Mitcsináljak...

Kislányom 3éves. Mitcsináljak vele hogy kicsit fogadjon szót legalabb ha ennyi mindent megteszünk érte?

Figyelt kérdés
Nagyon makacs és nemértem miért. Mindent megveszünk neki hordjuk plázaba nézelődni. Igaz én még csak 20 vagyok ezért eljárunk szórakozni párommal de ilyenkor van ki vigyázzon rá.Emígy aranyos kislany. Jar modelkedni ( persze hasónló korú gyerekek közé ). Imádjuk őt párommal.
2011. jan. 3. 17:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%

Biztos lesznek páran akik lepontoznak!Bár mindezelőtt el akarom mondani,hogy ez az én vélményem,ami sokunkétól eltérő.

Ha van miből ,meg ilyenek,miért ne? Ez nem elkényeztetés,szerintem amit szeretne egy gyerek ,nem lehet tőle megvonni. Ha lesz gyerekem akkor előbb neki adom amim van,hiszen én akartam őt.Majd ezt a felelősséget felvállalva is nevelem.Természetesen nemhiszem,hogy elfajulnának nálatok a dolgok. Szerintem ez természetes.:)

2011. jan. 4. 14:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Természetes hogy nincs elfajulva a dolog. Nagyon aranyos imadni való kislány aki szeret kedveskedni másoknak.
2011. jan. 4. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindig másik plázába vigyétek, nehogy unalmas legyen neki. Csak márkás cuccukat vegyetek, dehogy mindent csak megvegyetek neki. Hát divatbemutatóra is kell, hogy járjon, jobb mint a játszótér. Ekkora baromságot még nem hallottam.
2011. jan. 4. 16:09
 14/18 anonim ***** válasza:

ez a baj... Nem kell mindent megvenni a gyereknek, mert most akár hiszed, akár nem, nagyon is tisztában van vele, hogy "jogosan" hisztizik, és elhiteti, hogy azért, mert nem kap meg mindent...

Szerintem kicsit gondolkodjatok el a neveltetésen... Nem kell mindent megkapnia... Ha már a 33. babát veszitek meg, mert ráunt az előző 32-re, akkor meg kell mondani, hogy ez van, nincs több, és ha hisztizik, elveszitek a többit is. Persze, tovább próbálkozik, de akkor el kell venni, és előbb-utóbb abba hagyja... Bármiért is hisztizik, ti vagytok a felnőttek, kezeljétek a gyereket! Ő a kisebb! Ha kell, bünti is jöhet, pl bezavarjátok egy szobába, ahol nincs játék, semmi sem, és pl 5 percet... Előbb-utóbb megnyugszik... És végül belátja, hogy nem fog a hisztijével mindent megkapni...

Csak azért, mert ismerősöm kislánya is eljátszotta... Elmentünk az újságoshoz, (3szor kérdeztem meg, hogy biztos, hogy a barbis újságot kéri?) megvette, én egy tini magazint vettem... Az egész utat végig hisztizte, próbáltam vele beszélgetni, és megértetni, hogy nem szép dolog, amit művelt, de az anyja mégis megvette...

Később a gyerek azt is az anyja arcába vágta, ha valamit nem kapott meg, hogy az anyja nem is szereti... Próbáljátok ezt megelőzni, és vegyétek át az irányítást...

A modellkedésről annyit... csak akkor folytassa a kicsi, ha ő is élvezi, ne azért, mert ti akarjátok... Beszéljetek vele, és próbáljátok a "földön tartani" nehogy elszálljon... Még elég kicsi ahhoz...

2011. jan. 7. 04:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindent tesztek meg érte?Az,hogy megveszel neki minden sz*rt,és modellkedni hordod (fel nem foghatom miért) nem azt jelenti,hogy érte teszel meg mindent,sokkal inkább magadért.Feltételezem nem ő mondta,hogy anya menjünk plázába meg modellkedni.De mivle csak 20 éves vagy,kimaradt jó sok minden az életedből a gyerek miatt,de ezt nem rajta kell bevasalnod.Add meg neki a lehetőséget hjogy normális felnőtt legyen.Legyél tudatos szülő és a korának megfelelőlen foglalkozzatok vele.Vannak játszóházak,neten millió lehetőséget találsz kintre és otthonra is,ha magadtól csak a pláza jut eszedbe.Foglalkozni kell vele,nem kirakatokat nézegetni.Semmi keresnivalója nincs ott (legalábbis rendszeresen).Fogj egy könyvet és olvass kicsit,ha már ösztönből nem megy a nevelés vagy kérdezz meg egy szakembert,védőnőt.
2011. jan. 10. 14:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyerek nem azért lesz jó, mert CSERÉBE megkap mindent, és nem is a mindenért cserébe lesz jó. Nevelni is kéne, nem gondoltatok még rá? Plázában nézelődés, hát tényleg egy 3 éves gyereknek való szuper program. Játszótérre kéne vinni, meg kirándulni, az a neki való, nem a pláza, az csak a felnőttnek szórakozás. Már bocs, de van valami halvány lövésed a gyereknevelésről? Én is fiatal vagyok, 20 évesen szültem, most 23 vagyok, járok én is szórakozni, nem ez a baj, de én a gyerekemnek neki való programokat találok ki. 3 éves ő is. Falevelet gyűjtünk, terméseket, bogyókat, festünk, gyurmázunk, együtt sütünk, nyomdázunk. Na én ilyenkor érzem azt, hogy teszek érte valamit, nem akkor, ha elviszem a plázába kirakatot bámulni, vagy ha megveszek minden kacatot, amit megkíván. Most is pl. boltban voltunk pár napja, és látott egy teknősös bilit, ami nagyon tetszett neki. Napok óta azt emlegeti. Mondtam, hogy akkor kaphatja meg, ha a bölcsiben a héten nem lesz rá panasz. És érti, felfogja. Így legalább megtanulja, hogy ha akar valamit, azért tenni is kell. Na meg persze nem csak ezzel érem el, hogy jó legyen. Ha rosszalkodik, nem fogad szót, annak következménye van.
2011. jan. 11. 11:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe ezeket a képeket. Gondolkozz el a lányod modellkedésén hova vezet.

[link]

2011. jan. 11. 16:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem bunkón mondom:

De el van kényeztetve!

Erre még nem gondoltál?

Egy kis modell, pláza-töltelék lesz belőle!

2011. jan. 12. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!