Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elesett a kisfiam mitcsináljak?

Elesett a kisfiam mitcsináljak?

Figyelt kérdés
beverte a száját a kiságy rácsába és kicsit felszakadt,voltam a védőnőnél és azt mondta,hogy borax glycerinnel ecseteljem.de most olvastam,hogy nyílt nedvező sebre nem használható.Ti mivel kentétek vagy mitcsináltatok?merjem ezzel bekenni?
2010. okt. 22. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire szakadt fel?

Egy kis Betadint tennék rá, mást nem.

Gondolom, h ha a védőnő látta, akkor nem kell varrni, csak fertőtlenítsd le.

2010. okt. 22. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:

nem ismerem de a védőnő is nagytudású lehet.

mosd ki bő vizzel a sebet és annyi. max. jóddal v. mással a peremét kend körbe. figyeld nem pirosodik-e.

gyógypuszi!

2010. okt. 22. 13:44
 3/7 A kérdező kommentje:
csak egy kicsit szakadt fel,de nagyon vérzett.védőnő azt mondta,hogy ezzel azért kell keni nehogy elfertőződjön.(gomba stb..)napi 4szer max.eddig teljesen megvoltam elégedve a védőnővel,de most,hogy ezt olvastam nemtudom bemerjem e vele kenni.
2010. okt. 22. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges. Kenj rá betadint, és kész. Később még rengeteg ilyen lesz, és egyébként az ilyen jellegű fertőzések egyből beindulnak, mire odaérsz a fertőtlenítővel, addigra az immunrendszere már rég lerendezte a dolgot.
2010. okt. 22. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne kenegesd.

Egy időben a nagyobbik gyereknek folyton felrepedt a szája, ömlött belőle a vér. Nem volt szép látvány...

Lemostam neki, amíg vérzett, odatettem ruhazsepit, hogy felszívja, és ennyi. Napokig csúnya volt neki, lilult, kékült, lifegett. Sosem vittem dokihoz, és sosem kenecültem neki.

2010. okt. 22. 15:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia. Ha nagyon felszakadt (1 centi vagy nagyobb) akkor szerintem vidd be a sebészetre, beragasztják neki rendesen és nem fog meglátszódni a nyoma.
2010. okt. 22. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:

És a száját vajon hogyan ragasszák be??

Egy gyerek nem tűri meg, hogy a száján, vagy akörül ragasztó legyen.

2010. okt. 22. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!