Mit lehet tenni, ha folyamatos a hiszti?
Szia!
Jajj, nekem is volt egy ilyen családom :os...
De engem az 5 éves gyerek (kislány) még ütött is....
Szörnyen elkényeztetett egy bagázs volt. Hisztiztek, csapdostak, födlhöz verték magukat, engem ütöttek... :os
Aztán nálam az vált be, hogy egész egyszerűen nem foglalkoztam velük. Szívem szerint adtam volna édes kedvesen 2 büdös nagy pofont, és akkor nyugi lett volna. Na de hát ezt mégsem tehettem. Így hát maradt a nem foglalkozom velük. Utálták ha ismételtem őket :o) Mondtam utánuk, hisztiztem velük, ettől aztán dührohamot kaptak...
De sz@rtam bele.
Egyszer mikor valami karnissal jött nekem fogtam meg a kezét erősebben, hogy ezt talán ne.
Ami titpikus hiszti téma volt náluk, hogy a nappaliban a fehér plüss ülőgarnitúrán akartak mindig enni. Nem negedtem. Akkor ők nem esznek. Jól van gyerek eszel majd ha éhes leszel. Délután 4 órakor a konyhában 2 pofára tömte a kaját....
Azon túl, ami nem MCdonaldsos kaja volt, meg sem akarták enni...
Hasonlóképp, majd eszel ha éhes leszel...
Aztán mondták a szülőknek, hogy utálnak engem, mert nem ehetnek a nappaliba és különben sem a Mcdonaldsban eszünk sé hogy mindig lemegyünk a hülye játszótérre...
Aztán megkértek a szülők, hogy én ne neveljem a gyerekeket. ... elkértem a pénzem és többet nem mentem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!