Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tennél, ha a gyerekedről...

Mit tennél, ha a gyerekedről csak a szalagavatón derülne ki, hogy az osztályban nincsenek barátai,4 éven keresztül kiközösítették?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 21:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nem csak Magyarországon irigyek az emberek kedves 01-03 09:30! Az egész világon. Egyébként egy felmérés szerint ausztriában a leggonoszabbak egymáshoz a gyerekek, meg Angliában, de ennek ott már régi hagyományai vannak
2011. febr. 10. 19:25
 32/32 anonim ***** válasza:
Én nem a szülőket hibáztatnám, főleg, ha volt a fiúknak társasága. Sajnos engem is kiközösítettek, rettenetesen szégyeltem, és mindent megtettem, hogy a szüleim (és mások) ne jöjjenek rá. Pedig nagyon rendes, figyelmes szüleim vannak, mégis rejtve maradt előttük helyzet. Az az igazság, hogy ezt csak az tudja, aki benne volt.
2011. febr. 10. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!