Mit tennél, ha a gyerekedről csak a szalagavatón derülne ki, hogy az osztályban nincsenek barátai,4 éven keresztül kiközösítették?
Nekem az a furcsa, hogy te, mint anya nem tudtál róla!
Nálunk anyukám 11-12 éves koromban bevezette, hogy csak akkor mehettem el otthonról, ha tudta kivel vagyok, és kb mikor jövök haza. (Az elején természetesen több beleszólása volt, később csak közöltem, hogy X-el találkozom, igyekszem az utolsó buszt elérni...)És ez nagyon jól működött, rálátása is megvolt, ismerte a baráti körömet.
Gimiben 1 barátnőm volt, akit az anyja 11.-ben átvitt 1 másik suliba. A többiekkel nem találtuk meg a közös hangot. Mondjuk kiközösítve nem voltam, de se ők, se én nem óhajtottuk egymás társaságát. Vizsgákon, feleléskor azért segítettük egymást. Inkább közönbösek voltunk egymásnak.
Én a te helyedben beszélgetést kezdeményeznék vele a témáról. Pl. hogy feltűnt neked, nem olyan jó a kapcsolata az osztállyal... És meglátod, hogy akar-e róla beszélni, vagy sem. Ha nem, akkor hagyd annyiban, hiszen még fél év, és úgysem látja őket többet... És ha vannak amúgy barátai, akkor nem tragikus a helyzet.
Én is utáltam a középiskolai osztályomat.
A legjobb barátnőmet másodikban kifúrta az osztályfőnök.
Volt még 2 lány, akivel jónban voltam,de összeségében xar volt az a 4 év.
Rég volt, 20 éve, de még mindig rossz emlék.
előző
A szalagavatón nem táncoltam, nem akartam, örültem, hogy vége.
Az érettségi bankettre nem mentem el (inkább a másodikban ban kirúgott barátnőmmel buliztam) és azóta egy osztálytalálkozóra sem.
...., hu de nagy problémáid vannak. igazából le se sz..rom az osztályomat. egy szülő meg ne akaratosokodjon hogy muszáj egy osztálytárssal jóban lenni... francokat..
tudod mit tennék a te helyedben ? semmit. elfogadnám hogy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!