Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiközösítettek már az alkatod...

Kiközösítettek már az alkatod miatt?

Figyelt kérdés

És hány cm magas vagy?És voltak barátaid az alkatod ellenére?

:)Na meg normális válaszokat

Köszii

2010. márc. 8. 20:00
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
82%

Kiközösítettek, hat éven keresztül a régi iskolámban. 174 centi vagyok, akkor 164 voltam és 70 kiló, vagy több. Egy-két barátom volt, de nem igaziak.

Jótékony hatása? Miután otthagytam a sulit, fogyózni kezdtem, leadtam több, mint húsz kilót, anorexiás lettem, pszichiátriára kerültem.

Túl vagyok a gyógyuláson... :) Hála istennek. Szörnyű volt.

15/L

2010. márc. 8. 20:06
 2/22 A kérdező kommentje:
Ihh..az se jobb hogy ha anorexiás leszel.De hát megértelek hogy miért is csináltad.De az a lényeg hogy már jól vagy.Ugye?:)
2010. márc. 8. 20:11
 3/22 anonim ***** válasza:
68%
Engem csak piszkálnak meg beszólogatnak, de vissza kell szólni.
2010. márc. 8. 21:03
 4/22 anonim ***** válasza:
76%

Engem régen azzal piszkáltak, hogy alacsony vagyok, de ez kb alsóban volt:)

15L & 158 cm:)

2010. márc. 8. 21:28
 5/22 anonim ***** válasza:
37%
ne fogyozz azért mert körvér vagy. és akkor mivan ha az vagy ? én beszólogatnék a helyedbe hogy mér te olyan tökéletes vagy nézz már magadra..mert nem hiszem hogy olyan gyönyörű lányok cikiznek .. sz@rd le őket magasról,nem éri meg, legyen nagy szád inkább akkor leszállnak rólad.. különben is ritka az igazi jó barát :S mindegyik csak kibeszél.. tanulás meg a család legyen az első
2010. márc. 9. 13:28
 6/22 anonim ***** válasza:
54%
engem nem piszkáltak eddig soha,14 éves lány vagyok 173 cm 56 kg,de tudom,milyen rossz érzés.egyik legjobb barátnőm egy túlsúlyos lány,és szegény nagyon sok durva szót kap,de ő így jó ahogy van..néha én sírok amikor látom milyen nehéz szegénynek.ha piszkálnak,szólj vissza hogy én így érzem jól magam,én is piszkálhatnálak azért mert vékony vagy.sőt,sok srác a ducibb lányokat szereti.
2010. márc. 9. 15:20
 7/22 anonim válasza:
ki nem közösitettek de néha csúfoltak a dundiságommiatt!
2010. márc. 9. 16:55
 8/22 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok kövér inkább vastag csontozatú és épp hogy egy kicsi háj van rajtam és egért csúfolnak.Na de azt nem csufolják aki gurul szinte már.Nem értem.De legalább Őt nem csufolják.Igaz.Nem kell törödni a beszolásokkal
2010. márc. 9. 17:04
 9/22 anonim ***** válasza:
nem vagyok valami vékony,de nem azért szoktak baszólni hanem mert 13 évesen 164cm vagyokamit szerintem normális. amugy meg van 2 brtnm akik ugyanilyen magasak sőt az egyik 157-160cm.alkatom ellenére rengetek barátom van,mert nem nagyon érdeklni őket a külső hanem a belső:)
2010. márc. 9. 20:02
 10/22 anonim ***** válasza:
Engem is csúfoltak, 4 évig én voltam a nagyseggű annak ellenére hogy tök normálisan néztem ki, egykét emberhez képest :D:D Ha nem látják rajtad hogy idegesít a csufolódás akkor abbahagyják, mert úgy már nem vicces ha nem leszel ideges.:D
2010. márc. 12. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!