Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiközösítettek már az alkatod...

Kiközösítettek már az alkatod miatt?

Figyelt kérdés

És hány cm magas vagy?És voltak barátaid az alkatod ellenére?

:)Na meg normális válaszokat

Köszii

2010. márc. 8. 20:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Engem ovis-alsós koromban csúfoltak, mert bár (így visszagondolva) kövér nem, de mindenkinél sokkal magasabb voltam. Elsős koromban voltam 145 centi és 40 kiló, a többiekhez képest kész óriás, szerintem féltek tőlem.. Jól elvették az önbizalmam, az evés volt a menekülőutam egészen az általános végéig, amikor 165 centi voltam és 90 kiló. Anorexiás, később bulimiás lettem, fogytam 22 kilót és nőttem 5 centit, ma szinte meg sem ismernek. 3 éve élek így, a gyomrom, a fogaim tönkrementek, vérszegény vagyok, hullik a hajam, és állandóan rossz a kedvem. Van néhány barátom, talán ők azok, akik miatt még mindig a világon vagyok.
2010. márc. 12. 21:09
 12/22 anonim ***** válasza:

igen. kiközösitettek mostis ki vagyok. 166 cm vagyok és nincsenek barátaim csak neten keresztül aki van... 1...

14/L

2010. márc. 14. 20:05
 13/22 A kérdező kommentje:

Én szívesen leszek a barátod:D

Köszi a válaszokat!Őőszinték remélem!

2010. márc. 15. 11:03
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
régebben általános suliban basztattak érte, hogy baromi vékony vagyok, arasszal átérni a bicepszem, hasonló. ennek megfelelően visszahúzódó is lettem. de azóta kicsit visszatértem "önmagamba" nem lettem se dagadtabb, se vastagabb, se emberesebb, de teljesen jól érzem magam, vannak barátaim, van egy gyönyörű párom több mint egy éve, és akinek valami baja van velem, vagy megbeszéljük egy sör mellett, vagy elmehet a bús fenébe..:DD 19f
2010. ápr. 3. 21:45
 15/22 anonim ***** válasza:
160/60 vagyok, szerintem kövér... :S Igazábol... Nem tudom, hogy voltak-e igaz barátaim, és nem csak kihasználtak.-.-
2010. ápr. 13. 18:25
 16/22 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz velük!én kövér vagyok,és a 8.osok közül a gyávák csúfolnak!nem érdekelé engemet.11/L
2010. ápr. 16. 20:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha nem jön be amit mondanak sírd ki magad, és TEGYÉL ellene. A semmittevés nemfog megváltoztatni...
2010. jún. 6. 20:36
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Eléggé szomorúakat is olvastam.

De persze volt vidám végződésü is:D

2010. jún. 7. 16:36
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
persze ki.. most is ki vagyok már 2 éve nincs se barátnőm se barátom csakilyen haweri alapon.. de az is csak neten keresztül.. 174 cm és 70 kg.. :/ csak aért sajnálom h ez mijatt nincsenek barátaim :( pedig már jó lenne valakivel egy jót beszélgetni..
2010. jún. 17. 14:25
 20/22 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Borzalmas lehet egy barát nélkül élni szerintem.

Mert nincs kinek elmondani a fiús ügyeidet vagy hogy láttál egy jó rucit meg ilyeneket.vagy a legkomolyabb titkaidat nem tudod kinek el mondani az szerintem borzalmas.

nekem sincs olyan barátom aki nem vert volna át.

2010. jún. 17. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!