Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Idegrendszeri éretlenség vagy...

Idegrendszeri éretlenség vagy autizmus?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt akinek a gyerekénél idegrendszeri éretlenség sztereotip mozgásokkal is járt? Vagy ez inkább már autizmus?

dec. 30. 14:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Késett a járás a beszéd az talán még időben megindult gyönyörűen ejtette a szavakat de a mèrföldkövek legalább egy évet csúsztak.

Ennyi idősen kezdte az ajtótologatast ,jó sokáig tartott....

Sztereótip volt a beszéde, ugyanazokat kérdezte,mondta.

Egyoldalúan evett.

Most 5 éves már csak annyi maradt ,hogy lehet hogy szűk az érdeklődèsi köre de remélem ez is alakul .

Nincs kód és normális oviba jár

dec. 30. 23:29
 12/14 anonim ***** válasza:
6os voltam
dec. 30. 23:30
 13/14 A kérdező kommentje:
És te vitted fejlesztésre?
dec. 31. 12:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Én ezt inkább foglalkozàsnak mondanàm ,nem fejlesztèsnek mert diagnózis se volt.

Nálunk a legnagyobb problémát a beszéd késése okozta.

3 éves kora után kezdett felzárkózni beszèdbe és fokozatosan behozta a kortàrsait.

Szerintem mostmár pont ő van előnybe mert logopédus úgymond sose kellett mert a szavakat amiket tudott mindig szépen formàlta és mostanra bármi búja,baja,öröme van elmondja,megkèrdezi.

Szinte pozitív értelemben àtestünk beszéd téren a ló túloldalára 🙂

Korát meghazutolóan beszél,vitatkozik, érvel, trükkösen válaszol, humorizál🙂

Azért mondom óvatosan,ne hagyd magad megvezetni de vigyed foglalkozàsra akik úgy kezelik mint egy normális egészséges gyereket.

Vannak olyan szakemberek fejlesztők akik kàrogni fognak ,nem fog tudni ellenni a normális gyerekek között stb kell a diagnózis...

Légy észnél

dec. 31. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!