Alvászavar idegrendszeri éretlenséghez vagy autizmushoz esetleg hasonló problémákhoz kapcsolódóan - mikor kezdett el végre normálisan aludni? Segített valami vagy csak megoldódott?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 11:47
1/6 anonim válasza:
3,5 - 4 éves volt, mikor már nem ébredt fel 2-3 szor orditva éjjel...
2/6 A kérdező kommentje:
És akkor ezek szerint csak az idő segített, ugye? Mi a gond, ha megkérdezhetem?
2015. ápr. 28. 11:59
4/6 anonim válasza:
2 éves koráig volt, hogy tizenötször is felkelt egy éjjel. 4 éves koráig 2- 3 alkalommal és kb 4 éves korától hetente max egy napon kel fel egyszer. Figyelemzavar,diszfázia, fiú, még nem töltötte be az 5 évét.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor ezek szerint még egy évi kialvatlanság benne van bőven a pakliban, ő is iszonyú fáradt, én is :(
2015. ápr. 29. 11:33
6/6 A kérdező kommentje:
Az idegesít (sok más mellett), hogy ő picinek nagyon jól aludt, aztán jött egy üvöltözős korszak, ami elmúlt olyan 1,5 éves korára, és ébredt ugyan minden éjjel, de csak kért tápit és már aludt is, 2 éves kora után vmivel elvettem tőle az éjszakai tápit, és akkor hirtelen átállt arra, hogy max heti 1-2x ébredt, és akkor se kiabálva vagy hosszú időre, amikor meg bejött az október végi rossz idő és betegségek, akkor újra elkezdődött. Lehet, hogy el kellene vinnem orramndulát nézeti meg ilyesmi, hátha az is benne van a pakliban...
2015. ápr. 29. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!