3 és fél éves lánykám hetek óta kérdezgeti, hogy "vigyázol rám? ". Ma este kb.25-ször tette mindezt és egy olyan másik kérdésre, amire választ adtam, arra is kb.10-szer kérdezett vissza. Miért van ez? Van hasonló tapasztalat?
4,5 éves fiam néhány hónapja kezdte azt, hogy bármit kérdez, utána visszakérdez, hogy: 'Hallottad?" Ha válaszolunk, hogy igen, akkor azt mondja, hogy: " De mondd ki, hogy hallottad!" Mondom: " Hallottam", erre ő: " De mindig hallod amit mondok? " Én:"Igen kicsim, mindig hallom"
Erre ő: "Na és navégre" Az apjának még azt is szokta mondani, hogy hangosabban és addig mondogatja míg az apja szinte üvöltve nem kezd válaszolni, hogy HALLOTTAM!!!!! Mire ő halál nyugodtan: "Na és navégre! Ezt egy nap kb 100 szor eljátsza velünk. Én már nem bírom idegekkel és kezdek nagyon aggódni, hogy valami gond van vele.Egyébként korábban is voltak hasonló szinte mániákus dolgai, pl este 20 szor betakartatta magát, mert centire pontosan be kellett állítani a takarót és ha elmozdult, az már nem volt jó neki. Ezek a tünetek az öccse születésekor kezdődtek. Bementem a kórházba azzal a tudattal, hogy 2-3 napot leszek benn, ehelyett lett 10. Itthon hagytam egy édes aranyos kisfiút és nem tudom mi történt, mire hazajöttem mintha kicserélték volna. Voltunk már pszichiátriai kivizsgáláson, ahol annyit mondtak, hogy féltékeny, foglalkozzak többet vele. :(
Utolso: ne haragudj, de ha ugy ugraltok, ahogy o futyul...
Ti tenyleg kiabalasig vagytok hajlandoak folyatatni a fiatok "jatekat"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!