Hogy lehet leszoktatni?
Figyelt kérdés
5 èves fiúról van szó. Sajnos minden próbálkozás ellenère, nagyon hisztis. Minden átöltözès, fürdès elött megy a hiszti. A visítás. Folyamatosan rohangál még a házban is. Elmondtam már szèpen, csúnyán, hogy mit mièrt nem kellene. A büntetőszèkes dolgon is túl vagyunk már. Ideig óráig használ. SOS tanácsokat kèrnèk szèpen. Köszönöm.okt. 5. 09:44
11/11 anonim válasza:
miert van manapsag ennyi fogyatekos gyerek? raadasul legtobb szulo azt hiszi hogy "fejlesztheto" aztan amikor mar 18 eves es meg minden erofeszites ellenere is csak egy 10 eves szintjen van akkor csodalkozik hogy a sok erofeszites sehova se vezetett. Becsuletes dolog hogy nem mondanak le a szulok az ilyen gyerekrol en azt tennem mert mindenkinek egy elete van es azt felaldozni egy olyan gyerekert aki minimalis oromet de annal tobb stresszt okoz szerintem nem erdemes. Kar hogy ezeket a dolgokat ma megnem lehet szurni mehen belul talan tobb anyajelolt lenne aki nem hozna vilagra ennyi serult embert. Engem sosem lep meg hogy az ilyen hazassagokbol 90 % ban lelep a ferfi. En no letemre is lelepnek ferfikent meg plane.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!